Ekonomi

BigChefs halka arzında talep toplama aşamasına geçti.

Restoran Zinciri BigChefs Halka Arz Ediliyor

BigChefs restoran zinciri, Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası ve Deniz Yatırım liderliğindeki konsorsiyum tarafından halka arz edilecek. 3-4-5 Mayıs tarihleri arasında pay başına 22,50 TL sabit bedelle talep toplanacak olan bir halka arz gerçekleşecek. Halka açıklık oranı ek satış hariç yüzde 31,78 olacak.

Halka arzda, payların ek satış hariç yüzde 80’i bireysel yatırımcılara ve yüzde 20’si ise yurt içi kurumsal yatırımcılara tahsis edildi. Ek satış dahil 832,5 milyon TL büyüklüğünde bir halka arz gerçekleşmesi ile BigChefs’in halka açıklık oranı yüzde 34,58 olacak. Payların Borsa’da işlem görmesiyle birlikte halka arz büyüklüğünün yüzde 35’ine karşılık gelen kaynak ile ihtiyaç olması halinde “Günlük Alım Uygulaması” gerçekleştirilecek.

BigChefs Yönetim Kurulu Başkanı Gamze Cizreli, talep toplama süreciyle ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Sürdürülebilirlik ve kurumsallaşma sürecine önem veren bir markayız. Borsa İstanbul’da işlem görerek güven ve şeffaflık ilkelerimiz doğrultusunda kurumsallaşma sürecimizi taçlandırmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu