Türkiye

Bodrum Katında Yangında 3 Kişi Dumandan Etkilendi – Son Dakika Haberleri

 

Hostinger Kocaeli’nin Körfez ilçesinde bulunan Hereke Kışladüzü Mahallesi’nde bulunan bir binanın bodrum katında öğle saatlerinde yangın çıktı. Mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin başarılı müdahalesi sonucu yangın kontrol altına alındı. Yangın esnasında dumanların arasında kalan 3 kişi, itfaiye ekipleri tarafından kurtarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Sağlık görevlileri, olay yerinde ilk müdahalelerini gerçekleştirdi.

Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için soruşturma başlatıldı. Körfez İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olayla ilgili detaylı inceleme yaparak soruşturmayı sürdürüyor. Yangın sonucunda maddi hasarın yanı sıra can kaybı yaşanmaması sevindirici bir gelişme olarak değerlendiriliyor. Vatandaşlar, yangın ve benzeri kazaların önüne geçebilmek için gerekli tedbirlerin alınması gerektiğine dikkat çekiyor. Yangın anında mahalle sakinlerinin hızlı müdahalesi ve ekiplerin koordine çalışması, olası bir facianın önüne geçilmesinde etkili oldu. İtfaiye, sağlık ve jandarma ekiplerine teşekkür eden mahalle sakinleri, güvenlik güçlerine duydukları güvenin bir kez daha arttığını belirttiler.
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu