Türkiye

Boşanma Sürecindeki Eş ve Baldızını Sokak Ortasında Katletti – Türkiye’de Son Dakika Haberleri

Çorum’da iki kadın daha cinayete kurban gitti.

Kale Mahallesi, Mürsel 3. Sokak’ta Hasan Orhan boşanma aşamasında olduğu eşi Nazegül Orhan ile görüşmek için yaşadığı eve giderken sokakta karşılaştı. Orhan çifti, sokak ortasında tartışmaya başladı. Hasan Orhan, eşi Nazegül ve yanındaki baldızı Meryem Karakoç’u tabancayla vurarak öldürdü, daha sonra aynı silahla kendini vurdu.

İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralı Hasan Orhan, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Hitit Üniversitesi Çorum Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Hasan Orhan doktorların çabasına karşın kurtarılamadı.

Olay yerinde hayatını kaybeden eşi ve baldızı da olay yeri incelemenin ardından hastane morguna kaldırıldı. Polis olayla ilgili inceleme başlattı. Çorum’da yaşanan bu acı olay, toplumda derin üzüntü yarattı. Cinayetin ardındaki sebepler ve detaylar ise henüz belirsizliğini koruyor. İlgili makamların soruşturması ise devam ediyor. Bu tür şiddet olaylarının önlenmesi için toplumsal farkındalığın artırılması ve gerekli önlemlerin alınması büyük önem taşıyor. Mağdurların hakları için adaletin mutlaka sağlanması gerekmektedir.
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu