Sinema/Dizi/TV

“Boston Strangler” Fragman: Keira Knightley Gerçek Bir Seri Katilin Peşinde – Haberler

Gerçek suç filmi “Boston Strangler”ın ilk fragmanı yayınlandı.

Hulu, Mart ayında yayınlanacak olan gerçek suç draması “Boston Strangler”ın fragmanını yayınladı. Filmin başrollerini paylaşan Keira Knightley ve Carrie Coon, 1960’larda korkunç bir suç çılgınlığı sırasında filme adını veren katilin yakalanmasına yardım eden bir çift araştırmacı gazeteciyi canlandırıyor.

Boston Strangler, 1962 ile 1964 yılları arasında Boston’a musallat olan ve sayısız kadını öldüren kötü şöhretli seri katilin hikayesine dayanıyor. Katil yakalandığında kurbanlarının sayısı 11’e ulaşmıştı ancak gerçek rakamın bundan çok daha yüksek olduğu düşünülüyor.

Film, Massachusetts merkezli Record-American gazetesinin muhabiri Loretta McLaughlin (Knightley) karakterini takip edecek. McLaughlin, birbirinden bağımsız gibi duran cinayetleri eninde sonunda birbirine bağlayacak olan ipuçlarını bir araya getirebilen ilk gazeteciydi. Araştırmalarını ilerletmek için hem meslektaşı hem de yakın sırdaşı olan Jean Cole (Coon) ile birlikte çalıştı, ancak ne yazık ki dönemin tipik bir örneği olan otoriter cinsiyetçilik ve kadın düşmanlığına karşı savaşmak zorunda kaldı.

“Crown Heights”ın yaratıcısı Matt Ruskin filmi hem yönetti hem de senaryosunu yazdı. Filmin yapımcılığını ise Ridley Scott ve Margot Robbie üstlendi. Oyuncu kadrosunda ayrıca David Dastmalchian, Alessandro Nivola, Chris Cooper, Rory Cochrane, Morgan Spector , Robert John Burke gibi isimler yer alıyor.

“Boston Strangler” 17 Mart’ta Disney+ Türkiye kütüphanesine eklenecek, şimdi abone olmak için tıklayın…

 

Pools Plus Cyprus


Kaynak: Beyazperde

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu