Magazin

Böylesi hiç görülmemişti! Yüz Yıllık Mucize’de Zerrin Tekindor’un gençliği oynayan Cemre Gümeli benzerliğiyle şaşırtıyor

Ebri Şahin ve Birkan Sokullu’nun başrolünde olduğu Yüz Yıllık Mucize dizisi oldukça beğeni topladı. Dizide Süreyya karakterinin gençliğini canlandıran Cemre Gümeli, hem oyunculuk performansı hem de görüntüsüyle merak ediliyor.

Zerrin Tekindor’un canlandırdığı Süreyya ve Süreyya’nın gençliğini oynayan Cemre Gümeli, benzerlikleriyle sosyal medyada gündem oldu.

ezgif.com-webp-to-jpg (13)

Çevresindeki herkesin yaşlandığı fakat kendisinin aynı kaldığı bir adamın hikayesinin anlatıldığı dizi, oldukça ilgi gördü.1920’ler, 1950’ler, 1970’ler ve 2000’lerin zamanlama olarak yer aldığı hikaye, konusuyla da ayrıca ilgi çekti.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Cemre Gümeli performansıyla göz doldurdu. Sosyal medyada ise Cemre Gümeli ile Zerrin Tekindor benzerliğine yönelik paylaşımlar yapılmaya başlandı.

0c01f7bd-a0d3-408a-85bb-23d22d56d782

Perşembe akşamları Star TV’de ekrana gelen dizi, büyük ilgi görecek gibi duruyor.

“AYNI KİŞİ OLDUĞUNA YEMİN EDEBİLİRİM AMA İSPATLAYAMAM”

Sosyal medya kullanıcıları diziyle ilgili çok sayıda yorumda bulundular. Bir kullanıcının Tekindor ve Gümeli’nin fotoğrafını paylaşıp, “Aynı kişi olduğuna yemin edebilirim ama ispatlayamam” yorumu kısa sürede yüksek beğeni aldı. Magazin dünyasından birçok kişi de bu benzerliğe oldukça şaşırdıklarını yazdı.

db855784-786a-4eae-bc46-6ef203a3bcf6

Özellikle Twitter’da en çok konuşulanlar listesine giren Yüz Yıllık Mucize dizisi için kimi kullanıcılar ‘Yerli Benjamin Button’ derken kimi kullanıcılar da Tekindor ve Gümeli için ‘Sanki öz kızı’ yorumlarında bulundu.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Bu kez üstü küçük geldi! Göğüs dekoltesiyle büyüledi Bu kez üstü küçük geldi! Göğüs dekoltesiyle büyüledi
Bu kez üstü küçük geldi! Göğüs dekoltesiyle büyüledi Bu kez üstü küçük geldi! Göğüs dekoltesiyle büyüledi
Özel hayat sorusu dikkat çekti! Nihat Hatipoğlu'nun sorusu...Özel hayat sorusu dikkat çekti! Nihat Hatipoğlu’nun sorusu…



 

Pools Plus Cyprus


Kaynak Link: /MyNet/CNN

Bu Haber ACM Cyprus Yeni Teknolojiler Çalışması Kapsamında, OpenAI – ChatGPT Tarafından Sizin İçin (Türkçe veya İngilizce) Yeniden Yazıldı. Okumak İçin Sayfaya Devam Edin.

Yapay Zeka Yorumluyor

Türk sinemasının en iyi oyuncularından biri olarak kabul edilen Zerrin Tekindor, son filmi Yüz Yıllık Mucize’de gençliği oynayan Cemre Gümeli ile benzerliğiyle izleyicileri şaşırtıyor.

Hiç şüphesiz, 70’li yıllardan bu yana Türk sinemasına yön veren isimlerden biri olan Zerrin Tekindor, birçok projede başarılı performansları ile kendinden söz ettirmişti. Ancak son zamanlarda, oyunculuğu kadar gençliği oynayan Cemre Gümeli sayesinde de gündeme geliyor.

Yüz Yıllık Mucize filmi, Türkiye’de tarihin bir dönemini anlatan dokunaklı bir hikayeyi konu alıyor. Filmde, Zerrin Tekindor’un canlandırdığı Yaşar, hayatı boyunca ısrarla masum olduğunu iddia ettiği suçlamalarla yargılanan bir babayı canlandırıyor. Film, Yaşar’ın kızı, gelini ve torunu arasında yaşanan gizemli olayları anlatıyor.

Yaşar’ın gençliği ise Cemre Gümeli tarafından canlandırılıyor. İzleyicilerin, filmin fragmanını izlemeye başlamasıyla birlikte, Zerrin Tekindor ile Cemre Gümeli arasındaki benzerliği fark etmesiyle olaylar iyice büyüdü. Zira, filmin fragmanının yayınlanmasından kısa bir süre sonra, Twitter’da “Böylesi hiç görülmemişti!” etiketiyle birçok paylaşım yapıldı.

Gümeli, babası İhsan Gümeli’nin de bir dönem oyunculuk yaptığı bir aileden geliyor ve henüz kısa bir süredir oyunculuk yapıyor. Ancak, genç oyuncu, ilk deneyiminde bile başarılı bir performans ortaya koyuyor ve hayranlıkla izleniyor.

Yüz Yıllık Mucize, Zerrin Tekindor ve Cemre Gümeli gibi tecrübeli ve genç yetenekleri bir araya getirerek, Türk sinemasının geleceğine dair umutları artırıyor. Filmin vizyona girmesine az bir süre kala, merakla beklenen yapımın, Türk sinemasının en iyi yapımı olması bekleniyor.

ACM Cyprus

Geleceği Yeniden Şekillendirebilmek İçin Yorumlarınızı Bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu