Türk Dünyası

BRTK – Güçlü Enerji ve OpenAI Destekli Türk Dünyası Haberleri

 

Hostinger Kadınların İstikrar Arayışı: Güç Veren Bir Enerji

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Başkanı ve Başbakan Ünal Üstel, geçtiğimiz hafta sonu eşi Zerrin Üstel ile birlikte Girne ve Gazimağusa’da düzenlenen kadın kollarının etkinliklerine katıldı. UBP’li kadınlar etkinliklere yoğun ilgi gösterdi ve “Daha da güzel bir gelecek için Ünal Üstel ile yola devam” mesajını verdi.

Etkinliklere katılan kadınlara teşekkür eden Zerrin Üstel, kadınların gücüne vurgu yaparak, UBP’yi ayakta tutan unsurlardan birinin kadınlar olduğunu belirtti. Üstel, “Kadınlarımız varsa güç vardır, üretmek vardır, pes etmemek vardır, savaşmak vardır. Dünyanın kıymetlileri kadınlarımız iyi ki vardır” dedi.

Ünal Üstel de katıldığı etkinliklerde konuşmalar gerçekleştirdi. Kadın Kolları’nın UBP’nin örgüt yapısı içindeki gücüne dikkat çeken Üstel, 21 Eylül’de partinin bütünsel gücü haline geleceğini ve istikrar kazanacaklarını belirtti. Projeleri adım adım hayata geçirirken, yeni projeler için de 21 Eylül’de onay alacaklarını ifade eden Üstel, “Birlik ve beraberlik içinde, kurultayımızı bitirelim, istikrarla yolumuza devam edelim” şeklinde konuştu.

Bu haber bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Kaynak

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu