Kıbrıs

BRTK’da “Şampiyon Melekler” için Adalet Yürüyüşü

Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği tarafından öncülük edilen ve Lefkoşa’da gerçekleştirilen “Adalete Işık Tut” adlı adalet yürüyüşü, sanıkların olası kasıtla yargılanması talebiyle yapıldı. Yürüyüşe katılanlar, “Meleklere verilmiş sözümüz var, adalet için buradayız” mesajları verdi.

Gazimağusa’dan yola çıkan “Şampiyon Melekler” ve aileleri, Lefkoşa otobüs terminalinde toplandı ve Türkiye Cumhuriyeti Lefkoşa Büyükelçiliği’ne meşaleler eşliğinde yürüdü. Yürüyüşe ana muhalefet Cumhuriyetçi Türk Partisi Genel Başkanı Tufan Erhürman ve diğer siyasi parti temsilcileri de destek verdi.

İsias Otel davasının devam ettiği Adıyaman’da başlayan ve 26 Nisan’da devam edecek dava öncesi gerçekleştirilen yürüyüşte, adalet talepleri ve meleklerin anısına pankartlar taşındı. Yürüyüşün ardından Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği Başkanı Ruşen Yücesoylu Karakaya, Şehitler Anıtı önünde yapılan konuşmada adaletin önemine vurgu yaptı.

Karakaya, davada alınan kararlar ve sürecin adil yürütülmesi için verdikleri mücadelenin devam edeceğini belirtti. Adalet talepleri doğrultusunda ellerinden geleni yapacaklarını söyleyen Karakaya, meleklerin anısına sahip çıkacaklarını ifade etti.

Adalet yürüyüşüne katılan herkese teşekkür eden Karakaya, davada verdikleri mücadeleyi sürdüreceklerini ve adaletin sağlanmasına kadar durmayacaklarını belirtti. Toplumsal desteği ve dayanışmayı vurgulayan Karakaya, adaletin tesisi için ellerinden geleni yapacaklarını sözlerine ekledi.
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu