Sinema/Dizi/TV

Buried Giant: Guillermo del Toro Yeni Stop-Motion Filmi İçin Netflix’le Anlaştı – Haberler

Netflix ve del Toro, Altın Küre ve BAFTA kazanan Pinokyo’dan sonra yeniden bir araya geliyor.

Netflix

Netflix, bu yılki Oscar’larda En İyi Animasyon Filmi adaylığı elde eden “Pinokyo”daki iş birliğinin ardından, yeni bir stop-motion animasyon filmi için Oscar’lı yönetmen Guillermo del Toro ile yeniden bir araya geliyor.

“The Burriend Giant”, Nobel ödüllü İngiliz yazar Kazuo Ishiguro’nun ünlü fantastik romanından uyarlanacak. Del Toro filmin hem yapımcılığını hem de yönetmenliğini üstlenecek ve senaryoyu Dennis Kelly (“Matilda the Musical”) ile birlikte yazacak.

Hikaye, kimsenin uzun süreli anılarını saklayamadığı kurgusal Arthur sonrası İngiltere’de yaşayan yaşlı bir çift olan Axl ve Beatrice’i takip ediyor. “Guillermo del Toro’s Pinocchio”da olduğu gibi, ShadowMachine’in stop motion stüdyosu, “The Burried Giant” prodüksiyonun ana üssü olacak.

“The Buried Giant, Netflix ile olan animasyon ortaklığımı ve karmaşık hikayeler anlatmak ve sınırsız dünyalar inşa etmek için bir araç olarak stop-motion kullanma anlayışımızı sürdürüyor.” diyen del Toro, “Dennis Kelly ile birlikte Kazuo Ishiguro’nun derin ve yaratıcı romanından uyarladığımız bu senaryoyu yönetmek benim için büyük bir onur ve daha büyük bir sorumluluk.” açıklamasını yaptı.

Guillermo del Toro’nun Mark Gustafson’la birlikte yönettiği “Guillermo del Toro’s Pinocchio” En İyi Animasyon Film dalında Altın Küre ve BAFTA ödüllerini kazandı.

 

Pools Plus Cyprus


Kaynak: Beyazperde

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu