Türkiye

Bursa’yı 4 Gün Boyunca Sıcak Hava Kavuracak – Haber Detayları

 

Hostinger Valilikten yapılan açıklamaya göre, ilimizde hava sıcaklığının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi bekleniyor. Meteorolojik değerlendirmelere göre önümüzdeki günlerde en yüksek hava sıcaklığının 32-37 derece arasında olması öngörülüyor.

Yüksek sıcaklıklar nedeniyle kronik rahatsızlığı bulunanlar, yaşlılar, çocuklar ve vatandaşlarımızın genel olarak 11.00-16.00 saatleri arasında açık alanda bulunmamaları konusunda dikkatli olmaları gerekmektedir. Bu zaman diliminde güneş ışınlarından korunmak ve gerekli önlemleri almak sağlık açısından önemlidir.

Valilik tarafından yapılan duyuruda belirtilen hava sıcaklığı uyarısına vatandaşlarımızın dikkat etmeleri ve tedbirli olmaları önem taşımaktadır. 18 Temmuz 2024 tarihinden itibaren geçerli olacak bu durumla ilgili olarak kamuoyuna duyuru yapılmıştır.
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu