Kıbrıs

Büyükelçi Feyzioğlu, DAÜ’deki Yeni Yurt Ziyaretinde

 

Hostinger Türkiye Gençlik ve Spor Bakanlığı, Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü tarafından DAÜ Kampüsü içinde bulunan Kamacıoğlu Yurt Kompleksi C ve D blokları Kiralanarak Hizmete Açıldı.

Türkiye’nin Lefkoşa Büyükelçisi Metin Feyzioğlu, Gazimağusa Necmettin Erbakan Yurt Müdürlüğü’nde hizmete açılan yeni yurt kompleksini ziyaret etti. Yurt odaları ve kafeteryasını inceleyen Feyzioğlu, burada öğrencilerle bir araya gelerek sohbet etti.

Büyükelçi Feyzioğlu yaptığı açıklamada, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın KKTC ile ilgili ve burada öğrenim gören öğrencilerle ilgili özel bir hassasiyeti olduğunu belirtti. Feyzioğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yurt konusundaki talimatları doğrultusunda hareket ettiklerini ve KKTC’de bulunan gençlerin sorunlarıyla yakından ilgilendiklerini ifade etti.

Yurt kompleksinin Türkiye Cumhuriyeti’nin öz kaynaklarıyla kiralandığını belirten Feyzioğlu, bu yeni uygulama modelinin bir sonucu olarak 802 kişilik yurdun hizmete açıldığını ve Lefkoşa ve Girne’de de yurtlar açmayı planladıklarını dile getirdi.

Feyzioğlu ayrıca yurt projesinin hayata geçmesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ın desteğinin önemli olduğunu vurgulayarak, Türkiye Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ın da projeye büyük destek verdiğini belirtti.

Son olarak iş insanı Ali Kamacıoğlu’na teşekkür eden Feyzioğlu, yurt kompleksinin açılmasında emeği geçen herkese teşekkürlerini ileterek yurdun hayırlı olması temennisinde bulundu. Bu gelişmenin KKTC’de eğitim gören gençlere önemli bir destek olduğunu ifade etti.
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu