Türkiye

CANLI | Sinan Ateş davasında yeni gelişmeler! Tüm detaylar burada

Bugünkü duruşmada tanıkların ifadeleri alındı. Motokurye olan Yusuf Mert, olay günü sipariş götürdüğünü söyledi ve trafik ışıklarında beklerken kaçan şahıslarla karşılaştığını belirtti. Mert, motorda oturan kişide kask olduğunu ancak arkaya binende kask olmadığını, motorun hızlı kullanıldığını ve plakanın “35 E” kısmı dışındaki kısmının bantlı olduğunu ifade etti. Silah görmediğini ve başka bilgisinin olmadığını belirtti.

Diğer tanık olan Yavuz Süleymanoğlu, sanık Aytaç Ataç’ı bir kafenin sahibi olarak tanıdığını dile getirdi. Kendisinin cinayetten haberdar olmasının arkadaşının araması sonucu olduğunu anlatan Süleymanoğlu, arkadaşının “Sinan Ateş’in öldürüldüğünü” söylediğini ve Aytaç’ın ardından Tolgahan’ı aradığını ifade etti. Süleymanoğlu, Aytaç’a “Ne olmuş?” diye sorduğunda “Bilmiyormuş” cevabını aldığını belirtti. Tanıkların ifadeleri davaya ışık tutmaya devam ediyor.
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu