Spor

CANLI YAYIN: TFF’nin Omuz Omuza yardım kampanyası

Türk ve dünya futbol ailesinin deprem bölgesindeki vatandaşların yaralarını sarmak için bir araya geleceği bu tarihi yayına; Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Kulüpler Birliği Vakfı ve Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu başta olmak üzere tüm Süper Lig kulüp başkanları katıldı.

Süper Lig maçları şifresiz oldu

Süper Lig maçları şifresiz oldu

Süper Lig kulüplerinin teknik direktörleri Jorge Jesus, Şenol Güneş, Okan Buruk, Abdullah Avcı ve Emre Belözoğlu’nun yanı sıra tüm kulüplerin teknik direktörleri ile ligde forma giyen yerli ve yabancı futbolcular da canlı yayında yer alacak. Türk futbolunun unutulmaz teknik direktörlerinden Fatih Terim, Mustafa Denizli, Ersun Yanal ve Yılmaz Vural, eski milli futbolculardan Arda Turan ve Nihat Kahveci, Tuncay Şanlı, Hakan Ünsal, Mehmet Topal da “Omuz Omuza” yardım kampanyasına katılan isimler arasında yer aldı.

A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, Kadın A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Necla Güngör Kıragası ve futbolcuları, Dünya Şampiyonu Ampute Milli Takımı Teknik Direktörü Osman Çakmak ve oyuncuları, MHK Başkanı Lale Orta, eski FIFA hakemi Cüneyt Çakır ve Süper Lig hakemlerinden bazıları da depremzedelerimize yardım için gerçekleştirilecek bu önemli gecede stüdyoda olacak isimlerden bazıları.

Volkan Demirel: Öncelikle başsağlığı dilemek istiyorum. Hatay’da 100 kişi tanıdıysam yarısına yakınını kaybettim. Geride kalanların da çoğu; ailesini, yakınlarını, geçmişini, geleceğini kaybetti. Elimizden geldiği kadar bu kampanyalara destek verilmesini rica ediyorum. Keşke elimizden daha fazla şey gelebilseydi de ölen arkadaşlarımızı ayakta tutabilseydik. Bu yüzden kendi adıma ailelerinden de özür diliyorum.

Gökhan Zan: Öncelikle Volkan kardeşime, orayı bir Hataylı gibi sahiplendiği için çok teşekkür ederim. İyi ki var. Hatay sadece Atatürk’ün değil, 86 milyonun şahsi meselesidir.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 3-13 Mart tarihlerinde oynanacak Spor Toto Süper Lig maçlarının şifresiz yayınlanacağını söyledi.

Ortak yayın: Spor Smart, TRT Spor, beIN Sports, A Spor, Tivibu Spor, TV8, S Sport, Sports TV

 

Pools Plus Cyprus


Kaynak: NTV/CNN

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu