Kıbrıs

Çatalköy- Esentepe Belediyesi, İnşaat ve Moloz Atıkları Hakkında Vatandaşları Uyardı

Çatalköy Esentepe Belediyesi, çevreye inşaat atığı ya da moloz döken kişilere karşı yasal işlem başlatacağını duyurdu. Belediye yetkilileri, çevre temizliğinin toplumsal bir sorumluluk olduğunu ve bu konuda duyarlılık gösterilmesi gerektiğini belirtti.

Çatalköy – Değirmenlik yolu üzerinde inşaat atığı ya da moloz atan kişilerin tespit edilmesi durumunda yasal işlemlerin başlatılacağını bildiren belediye, çöp dökmek yasağına rağmen bölgeye çöp, inşaat atığı ya da moloz atığı döküldüğünü açıkladı. Belediye temizlik ekiplerinin uzun uğraşlar sonucunda bu atıkların büyük bir kısmını temizlediği ve benzer sıkıntıların tekrar yaşanmaması için gerekli tedbirlerin alındığı belirtildi.

Belediye tarafından doğaya çöp atanların ihbar edilebileceği 05488917777 numaralı telefon da paylaşıldı. Çatalköy Esentepe Belediyesi, çevre kirliliği ve atık sorunlarına karşı hassasiyetin artırılması ve gerekli cezai yaptırımların uygulanacağı konusunda tüm kamuoyunu duyarlı olmaya çağırdı. Bu konuda vatandaşların da duyarlı olması ve çevreye zarar verenlerin tespit edilmesine yardımcı olmaları istendi.
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu