Sinema/Dizi/TV

Cate Blanchett “Borderlands” Rolünü Neden Kabul Ettiğini Açıkladı – Haberler

.

Video oyunu uyarlaması “Borderlands” kadrosuna Cate Blanchett’in dahil olması o dönemde şaşırtıcı bir haberdi. İki Oscar’lı oyuncu her ne kadar gişe rekorları kıran filmlerde rol almış ve daha önce filmin yönetmeni Eli Roth ile çalışmış olsa da bu onun oynayacağı türden bir rol gibi görünmüyordu.

Avustralyalı yıldız Empire ile yeni bir röportajında, bu rolü üstlenmesinin en büyük nedenlerinden birinin tam da bu olduğunu söylüyor. Ayrıca, imza attığı sırada (film 2021’in başlarında çekildi) Covid pandemisi tüm hızıyla devam ediyordu ve bu kararda bir rol oynamıştı. Blanchett şunları söylüyor:

Çılgın talepler genellikle yöneldiğim şeylerdir; asla tasavvur edemediğim şeyler. Sanırım biraz da Covid çılgınlığı etkili olmuş olabilir; bahçede çok fazla zaman geçiriyordum, elektrikli testereyi biraz fazla özgürce kullanıyordum. Kocam ‘Bu film hayatını kurtarabilir’ dedi.

Blanchett projeye dahil olduğunda, dünyayı derinlemesine araştırdı ve kendini şaşırtıcı bir şekilde oyunların içine dalmış buldu:

Baş parmaklarım bir telefonu zar zor kontrol edebiliyor ama bir PS5 aldım ve birlikte oynadık. Oyunun sınırlarını ve hayranların karakter hakkında neleri sevdiğini bilmek istedim. Bütün dünyaya gerçekten kapıldım. Cosplayer’lar. YouTube makyaj eğitimleri.

Röportajda, film için büyük yeniden çekimler yaptığı ve bu yeniden çekimlerde Roth’un yerini Tim Miller’ın aldığı söylentilerine ve kamera arkası dramına değinilmiyor.

Blanchett filmde güçlü imparator Atlas’ın (Edgar Ramirez) kayıp kızını bulmak için ana gezegeni Pandora’ya dönen ve yolda beklenmedik bir ekiple ittifak kuran ünlü kızıl saçlı kanun kaçağı Lilith’i canlandırıyor.

Bu ittifak, üst düzey bir paralı asker olan Roland (Kevin Hart), genç bir yıkım uzmanı olan Minik Tina (Ariana Greenblatt) ve onun koruyucusu Krieg (Florian Munteanu), sıradışı bir bilim insanı olan Tannis (Jamie Lee Curtis) ve keskin zekasıyla tanınan robot Claptrap’ten (Jack Black) oluşuyor.

Bu alışılmadık kahramanlar, hayal bile edilemeyecek bir gücün anahtarını elinde bulunduran kayıp kızı bulmak ve korumak için uzaylı canavarlarla ve tehlikeli haydutlarla savaşmak zorunda kalacaklardır.

“Borderlands” 9 Ağustos’ta sinemalarda!

Kaynak

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu