Türkiye

Çeşme’deki Orman Yangını Anı Görüntülendi!

İzmir’de Çeşme’yi yakan izmarit! Orman yangınının çıkış anı saniye saniye görüntülendi

İzmir’in Çeşme ilçesinde dün başlayan orman yangınının atılan bir sigara izmaritinden dolayı başladığı ortaya çıktı. Bir kişinin sigara izmaritini otluk alana attığı anlar, bir güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, izmariti atan kişinin yangını kendi imkanlarıyla söndürmeye çalıştığı ancak alevlerin şiddetli rüzgarın etkisiyle hızla yayıldığı görüldü.

Menderes, Selçuk ve Çeşme ilçelerini etkileyen orman yangınları, onlarca hektarlık alanı küle çevirirken, havadan ve karadan yoğun müdahalelerle saatler süren çalışmalarla kontrol altına alındı. Menderes’teki yangın hobi bahçesinden kaynaklanırken, Çeşme’deki yangın ise atılan sigara izmariti nedeniyle başladı.

Çeşme ilçesi Germiyan Mahallesi’nde 50 hektar alanı küle çeviren yangının başlama anları güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. İzmariti atan kişi yangını kendi imkanlarıyla söndürmek istese de alevler bir anda kuvvetli rüzgarın etkisiyle yayıldı. Görüntülerde yükselen dumanı gören bir kişinin yardıma koştuğu da görüldü.

Olayla ilgili terör şüphesinin olmadığı, söz konusu yangını çıkartan kişinin gözaltına alındığı öğrenildi. Diğer yandan, Menderes’teki yangınla ilgili de ilgili kişilerin gözaltındaki işlemlerin devam ettiği belirtildi.
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu