Türkiye

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar hakkında en güncel bilgiler – Türkiye’nin Son Haberleri

 

Hostinger Kadir Aydar Kimdir ve Kariyeri

Adana’nın Ceyhan ilçesinde 6 Haziran 1988 tarihinde doğan Kadir Aydar, eğitim hayatına yine Ceyhan’da başladı. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini Ceyhan’da tamamlayan Aydar, daha sonra İstanbul’da bulunan Piri Reis Üniversitesi Uzak Yol Vardiya Kaptanlığı Bölümü’nden mezun oldu. Ayrıca, Çukurova Üniversitesi Yönetim Pazarlama ve Muhasebe Bölümü ile Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümü’nden de diplomalar aldı.

Eğitim hayatını tamamladıktan sonra müteahhitlik sektöründe kendi şirketini kuran Aydar, iş hayatına atıldı. Aynı zamanda, Ceyhan Ticaret Borsası Meclis Üyeliği, Ceyhan İş Geliştirme Merkezi Yönetim Kurulu Üyeliği ve Ceyhan Genç İş Adamları Derneği İkinci Başkanlığı gibi önemli pozisyonlarda da görev aldı.

Ayrıca, CHP Ceyhan İlçe Başkanlığı görevini de üstlenen Kadir Aydar, 2019 yılında yapılan yerel seçimlerde Ceyhan Belediye Başkanı seçildi. Ancak, mazbatası 2020 yılının Mart ayında Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından adli sicil kaydındaki cezası nedeniyle iptal edildi.

Kadir Aydar, ailesi ile birlikte mutlu bir evlilik sürdürmektedir. Girişimci ruhu ve üstlendiği sorumluluklar ile dikkat çeken Aydar, Ceyhan halkının sevgisini kazanmıştır. Gelecekte yapacağı çalışmalarla da Ceyhan’ın ve Adana’nın gelişimine katkı sağlamaya devam edeceği beklenmektedir.
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu