Magazin

Ceylin, Özge için kendini ateşe atıyor! Yargı 56. bölümde neler oldu?

Sevdiği adamın kanını yerde bırakmamak için elini kana bulayan Özge, Ceylin’in planı ile suçundan kaçıyor. Öte yandan Ilgaz, Özge’nin izini yakaladı.

CEYLİN VE ILGAZ BOŞANAMADI
Ilgaz ve Ceylin 2. duruşmaya katıldı. Ceylin boşanmakta kararlı olduğunu söylese de Ilgaz boşanmak istemediğini söyledi. Hakime ise boşanma duruşmasını erteledi.

Odadan çıkan Ceylin, Ilgaz’a neden böyle bir şey yaptığını sordu. Ilgaz ise uğruna ölecek kadar çok sevdiği birini kaybetmek istemediğini söyledi.

CEYLİN, ÖZGE’Yİ KURTARMAYA ÇALIŞIYOR
Rıdvan’ı öldüren Kesit lakaplı adamın peşine düşen Özge, Kesik’i sırtından silahla vurarak öldürdü.

Pars’ın yanına gitmek için adliyeye gelen Özge’yi gören Ceylin, bir şeylerin ters gittiğini anladı. Özge’nin peşine düşen Ceylin, Pars’ın odasında Özge’yle konuşarak neler olduğunu anlamaya çalışan Ceylin, olayı anlayınca Osman’dan yardım istedi.

Osman, Özge ve Ceylin olay yerine giderek cesedi kazılmış mezarın içine attılar ve silahla kovanı aradılar. Silah ve mermi kovanını bulan Ceylin, olay yerinden hızlıca ayrıldı.

 

MEZARLIKTA CESET İHBARI
Rafet amire gelen bir ihbar sonucu mezarlıkta ceset olduğu söylendi. Eren ve Ilgaz olay yerine gittiler. Cesedi Ceylin’in attığını bilmeyen Ilgaz ve Eren, olayın detayını incelemek için araştırma yapmaya başladı.

ILGAZ, CEYLİN’İ KISKANIYOR
Yekta’yı uyarmak için ofisine giden Ilgaz, içeride alt komşusu Ayten’i çaycılık yaparken görünce çok şaşırdı ve gizlice sorguya çekti. Ayten ise işi Ceylin’in bulduğunu söyledi.

Yekta’yı açık açık tehdit eden Ilgaz, çıkışta Ömer’in Ceylin hakkında yorum yapmasına çok sinirlendi.Ceylin’in ofisine giden Ilgaz ilk olarak Ayten’i neden işe soktuğunu sordu. Ceylin ise Yekta’dan intikam almak için içeride adamları olması gerektiğini söyledi.

Ömer’in Ceylin’e asılıp asılmadığını soran Ilgaz, Ceylin’den “Beni kıskanıyor musun sen?” tepkisini aldı.

 

CEYLİN’İN YAKALNMASI AN MESELESİ
Akşam mesai bitişi Ilgaz ve Ceylin, Özge’yi ziyarete gitti. Özge, Ceylin ile kaş göz yaparak durumu belli etmemesi için anlatılar. Özge’nin durumuna üzülen Ilgaz, çıkışta emniyete gideceğini söyledi. Ceylin ise Ilgaz ile birlikte gitti.

Eren’in yanına giden Ilgaz ve Ceylin, yemek yerken Ilgaz’ın “Mezarlık kayıtlarında birini gördün mü?” sorusuyla yediği lokma boğazına takıldı. Ceylin kendi gömdükleri adamın bulunduğunu anlayınca durumu belli etmeden Ilgaz’a eve geçmek istediğini söyledi.

DERYA’NIN SİLAHI KAYIP
Derya ofiste bulundurduğu silahının yerinde olmadığını görünce bütün ofisi detaylıca aradı. Silahı bulamayan Derya, karakola gidip suç duyurusunda bulunacaktı ki kapıda Ilgaz ve Eren ile karşılaştı. Derya silahın olmadığını söyleyince Ilgaz “Senin odanın anahtarı bir tek Özge’de değil miydi?” dedi. Derya ise evet cevabını verdi.

ILGAZ, ÖZGE’Yİ YAKALIYOR
Kesik’in öldürülmeden önceki kamera kayıtlarını inceleyen Ilgaz, Özge’nin takip ettiğini gördü. Vakit kaybetmek istemeyen Ilgaz, Özge’yi evinde sorgulamaya giderken Ceylin’de Ilgaz ile gitti.

 

 

 

Pools Plus Cyprus


Kaynak: MyNet/CNN

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu