Türkiye

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’den Erken Seçim Görüşü

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, KRT televizyonunda gazetecilerin sorularını yanıtladı ve Sinan Ateş cinayeti davasını eleştirdi. Özel, MHP’den tepki gelmediğini ve dosyanın adli bir vaka olarak görülmesi gerektiğini söyledi. Ateş’in annesi ve eşi, cinayet emri verildiğini iddia ettiği halde soruşturulmadığını belirtti. Özel, MHP’li yetkilileri dosyanın açıklığa kavuşturulması için dokunulmazlıklarının kaldırılmasını istemeye davet etti.

Özel ayrıca, Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad ile görüşmek için Şam’a gitmeyi planladığını ve bu konuda Lübnan üzerinden gideceklerini açıkladı. Erken seçim tartışmalarına da değinen Özel, seçimi istemese de halkın isteği doğrultusunda erken seçimin yapılacağını belirtti.

CHP’nin olası bir erken seçimde cumhurbaşkanı adayını en geniş katılımla belirleyeceğini ve hedeflerinin seçimi kazanmak olduğunu ifade etti. Özel, partide yapılacak değişim kurultayı için aday olmayacağını açıkladı ve partiyi iktidar yapamazsa ertesi gün görevinden ayrılacağını söyledi.
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu