Türkiye

CHP’de Video Skandalına Tepki! – Son Dakika Gelişmeler

 

Hostinger Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, CNN TÜRK’ten alınan bilgilere göre konuşma yapacağının kendisine bir saat önce haber verilmesine tepki gösterdi. Yavaş, “Polemik çıkarmak istemiyorum ama ben de Ekrem Başkan’ımın güzel konuşması gibi sizlere bir konuşma yapmak isterdim. Ama maalesef bir saat önce bana telefon açılıp ‘siz de konuşun’ dendi” şeklinde sitem etti.

Bu duruma İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da cevap vererek, CHP içerisinde Tüzük Kurultayı’ndaki olayların rahatsızlıkla karşılandığını belirtti. İmamoğlu, “Hayır aydınlatalım, sanki bir şey varmış gibi. Ben üç gün önce istedim. Benim Mansur Bey’in konuşacağından haberim bile yok” ifadelerini kullandı.

CHP’den bir yönetici de Yavaş’ın konuşma yapacağının büyük bir planlama hatası olduğunu savunurken, Yavaş’ın kameralar önünde bu şekilde bir çıkış yapmasının doğru olmadığını vurguladı. Diğer bir CHP’li kaynak ise, Yavaş’ın siteminin bir kriz olmadığını, siyasette duygusal tepkilerin normal olduğunu belirtti ve parti içerisinde sitemin Kurultay’a gölge düşürdüğü görüşünün hâkim olduğu ifade edildi.

Ayrıca CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in, Yavaş’ın sitemini dile getirdiği programın ardından hem Mansur Yavaş ile hem de Ekrem İmamoğlu ile bir araya geldiği öğrenildi.
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu