Türkiye

CHP’den Kılıçdaroğlu’na “hançer” yanıtı: Son Dakika Türkiye Haberleri

CHP’den Kılıçdaroğlu’na Tepki: “Hançerleme Yok!”

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP’nin 38’inci Olağan Kurultay’ı ve yerel seçimlerin ardından ilk kez konuştu. Kılıçdaroğlu’nun “Hançerlendim” sözlerine CHP’den ilk tepki geldi. Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, “CHP de kimse kimseyi hançerlemez, hançerlemedi. CHP yoldaşlık ilkesi ile yoluna devam eden partidir.” şeklinde konuştu.

31 Mart seçimlerinde birinci parti çıktıklarını hatırlatan Günaydın, “Kamuoyuyla yapılan yoklamalar, CHP’nin oylarını arttırdığını göstermektedir. Türkiye’nin önüne spekülasyon tartışmaları koymak yerine, ülkeyi kaostan kurtaracak çıkış peşindeyiz.” dedi.

Günaydın, 14-28 Mayıs seçim sürecine yönelik Kılıçdaroğlu’na eleştirilerde de bulundu ve “Vekillik seçim sonuçlarını arzu edilen seviyenin altında olduğunu gösteren sürecin kötü yönetildiğini, yerel seçimde aldığımız başarıyla ortaya koyduk.” ifadelerini kullandı.
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu