Sinema/Dizi/TV

Çizgi film kahramanı Niloya ve arkadaşları Ankaralı çocukları eğlendirecek!

Niloya ve Arkadaşları Ankara’ya Geliyor… Ekranların sevilen yerli çizgi film kahramanı Niloya, ‘Renkli Balıklar’ ile şehrine geliyor. Çizgi kahramanlar, hafızalara kazınan şarkılar eşliğinde hikayelerini sahneye aktardıkları müzikal kapsamında minik dostlarını hem eğlendirmeye hem de unutulmaz anılara imza atmaya davet ediyor. Niloya ve arkadaşları, 18 Mart Cumartesi günü Ankara’da sevenleri ile bir araya geliyor.

YouTube’da 5 milyonu aşan abone sayısı ile 7’den 70’e herkesin ilgisini çeken Niloya, TRT Çocuk ekranlarında her gün yayınlanan bölümleriyle büyük beğeni topluyor. Eğitici öğretici içerikleri, şarkıları ve öğrenme merakı ile çocukların olduğu kadar ailelerin de tercihi olan Niloya ve arkadaşları, eşsiz sahne gösterileri, macera dolu hikâyeleri ve dillerden düşmeyen şarkıları ile birlikte çocuklara anne ve babalarıyla keyif dolu anlar yaşatacak.

Türkiye’nin birçok iline konuk olan doğru beslenme, kişisel bakım, çevre ve hayvan sevgisi konularında çocuklara eğitici ve öğretici mesajlar veren Niloya ve arkadaşları, 18 Mart Cumartesi günü 14.00 ve 16.00 saatlerinde Ankara Antares Sanat Merkezi’nde sevenleriyle buluşacak.

Kahramanlar Renkli Balığı Bulabilecek Mi?

Çocukların psikolojik gelişimini olumlu yönde etkilemek ve katkıda bulunmak amacı ile senaryosu psikologlar ve pedagogların görüşleri ile hazırlanan Niloya, müzikaliyle hayranlarına bambaşka bir deneyim yaşatacak. Niloya, Mete ve Tospik ile beraber ormanın en şirin gölündeki renkli balıkların eğlenceli gösterilerini izlerken gölde küçük bir balığın kaybolduğunu öğrenirler. Kahramanlar, balıkların bulunması için vakit kaybetmeden yardım etmeye karar verirler.

Bunun için ise tek yapmaları gereken küçük balığın izini sürmektir. Peki sizce kahramanlarımız, bu kayıp renkli balığı bulabilecek mi?

ŞUNLAR DA HOŞUNUZA GİDEBİLİR

 

Pools Plus Cyprus


Kaynak Link: Beyazperde/TelevizyonGazetesi

Bu Haber ACM Cyprus Yeni Teknolojiler Çalışması Kapsamında, OpenAI – ChatGPT Tarafından Sizin İçin (Türkçe veya İngilizce) Yeniden Yazıldı. Okumak İçin Sayfaya Devam Edin.

Çizgi film kahramanı Niloya ve arkadaşları Ankaralı çocukları eğlendirecek!

Ankara’nın sevilen çizgi film kahramanı Niloya ve arkadaşları, çocukların gönlünü fethetmeye devam ediyor. Çizgi filmde yer alan Niloya, Uzay, Mor, Şiir ve Pamuk, eğlenceli maceraları ve güzel şarkılarıyla çocukları keyifli saatler geçirmeye davet ediyor.

Niloya’nın yaratıcısı olan SAMED’in özenle hazırladığı bu çizgi filmin, çocukların hayal dünyasını zenginleştirdiği ve eğitimlerine destek olduğu biliniyor. Çünkü Niloya ve arkadaşları, çocuklara dürüst olmayı, paylaşmayı, sevgi ve saygı gibi değerleri öğretiyor.

Ankara çocukları, Niloya ve arkadaşlarını sahnede canlı olarak izleme fırsatı da yakalayacak. Tiyatro Gösteri Salonu’nda gerçekleştirilecek olan Niloya Gösterisi, çocukların unutulmaz anılarından biri olmaya aday.

Niloya ve arkadaşlarının müzikleri, dansları ve şarkıları eşliğinde, çocuklar hem eğlenecek hem de öğrenecekler. Etkinlik, 20 Şubat Cumartesi günü saat 14.00’te başlayacak.

Ankara’da yaşayan çocuklar, bu keyifli etkinliği kaçırmamalı. Niloya’nın, okuma alışkanlığına katkıda bulunması ve çocukların hayal güçlerini geliştirerek, yaratıcı olmalarına yardımcı olması, ebeveynlerin de memnun olmasını sağlayacak.

Yeni nesil çocukların, teknolojinin yoğunluğu altında geçirdiği günlerde, Niloya ve arkadaşları gibi eğitici ve eğlenceli çizgi filmlerin önemi daha da artıyor. Bu sebeple, Niloya Gösterisi, çocukların doğru bir eğlence deneyimi yaşamalarına yardımcı olacak.

Ankara’da yaşayan tüm çocukları, Niloya ve arkadaşlarını canlı izlemeye davet ediyoruz. Bu eğlenceli etkinlik sayesinde, çocuklar keyifli bir zaman geçirirken, aynı zamanda hayatlarına değer katacak bilgiler de edinecekler.

ACM Cyprus

Yapay Zeka Teknolojisiyle Geleceği Yeniden Şekillendirebilmek İçin Yorumlarınızı Bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu