Türk Dünyası

Coldplay’in Chris Martin’i Budapeşte’de Tuna Nehri Kenarında Rahatlıyor! – Türk Haber Dünyası – OpenAI Destekli Türk ve Dünya Haberleri

 

Hostinger Coldplay, Budapeşte’de Puskás Aréna’da üç konser düzenledi ve bu yüzden aralarında bir dinlenme günü almaya karar verdiler. İngiliz grubun solisti Chris Martin’in, dinlenmek için tercih ettiği yer ise sakin Tuna Nehri’nin yanında, büyüleyici Macaristan başkentinin kalbi olarak biliniyor.

Bir Macar tabloidi olan Blikk’e göre, Chris Martin’in hayranlarından biri, Danube Nehri’nin yakınlarında bir video çekti ve bu videoyu Instagram’da paylaştı.

16-19 Haziran tarihleri arasında Budapeşte’yi fetheden İngiliz grup, Puskás Aréna’yı doldurdu. Pazartesi günü ise dinlenmeye ayırdılar ve Chris Martin, Budapeşte’nin merkezinde bir tur yapmak için fırsatını değerlendirdi.

Instagram’da paylaşılan bir videoya göre, Martin, Budapeşte’nin Tuna Nehri kıyılarında bir sokak müzisyenini dinlerken görülüyor. Sokak müzisyenlerini ziyaret etmek ve hatta bağış yapmak Martin için olağan bir durum gibi gözüküyor. Zaten daha önce de Bükreş’te benzer bir davranış sergilemişti.

Video altında yapılan yorumlardan birinde, gitarist Martin’in dinlediği müzisyenin Roland Rózsa’nın babası olduğunu belirten bir mesaj yer alıyor. Kullanıcı, Martin’e insaniyeti için teşekkür ederken, babasının da artık ailenin en havalı kişisi olduğunu ifade etti.

Ve işte Coldplay’in bu hafta başında Puskás Aréna’da binlerce hayranıyla nasıl coştuğunu gösteren bir video:

Ayrıca yakında 30STM, Lenny Kravitz, Sting, Slash ve diğer birçok süperstarın Macaristan’a geleceği duyuruldu. Benzersiz Budapeşte spor festivali de başladı ve dünya bizi takip ediyor.

Bu haber ACM Cyprus tarafından yeniden yazılarak, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden şekillendirilmiştir. Geleceği şekillendirmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Kaynak

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu