Magazin

Çöp Adam dizisi Meryem kimdir? Meryem’in gerçek adı nedir? Elçin Afacan bilgiler! Elçin Afacan nereli, evli mi?

STAR TV’de yayınlanan Çöp Adam dizisi oyuncuları ve karakterleri merak uyandırdı. Her çarşamba ekrana gelen dizide Elçin Afacan’ın oyunculuğu ve canlandırdığı karakter gündem oluyor. İşte Çöp Adam Meryem hakkında bilgiler…

Çöp Adam dizisinin Meryem’i Elçin Afacan kimdir? 

1991 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Elçin Afacan, Adı Güzel Güzel Sanatlar Lisesi’nde eğitimini aldıktan sonra, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu. İlk olarak 2015 yılında “Gamsız Hayat” dizisinde kamera karşısına çıktıktan sonra 2016 yılında “Görevimiz Komedi” programında yer aldı ve aynı sene “İçerde” dizisinde kendini gösterdi. Son olarak 2019 yılında yayınlanan “Bir Aile Hikayesi” dizisinde Songül Öden, Birkan Sokullu, Celil Nalçakan ve Olgun Toker’le başrolleri paylaştı.

Çöp Adam dizisi Tamer kimdir? Tamer'in hastalığı nedir, kimin hikayesi? Engin Altan Düzyatan nereli, evli mi?

Çöp Adam dizisi Tamer kimdir? Tamer’in hastalığı nedir, kimin hikayesi? Engin Altan Düzyatan nereli, evli mi?

Tiyatroda da kariyerine devam eden Afacan, sırasıyla; Dolores Claiborne, Bay Kolpert, Geçmişten Gelen Kadın, Balkon, Bir Yaz Gecesi Rüyası, İsmene, Übü Hep Übü ve Blu oyunlarında yer aldı. Elçin Afacan, “Sen Çal Kapımı” dizisinde Melek karakterini canlandıracak.

 

 
 

 

Pools Plus Cyprus


Kaynak: MyNet/CNN

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu