Magazin

Çöp Adam dizisi Peri kimdir, hikayesi nedir? Peri’nin hastalığı nedir? Elçin Sangu nereli, evli mi?

STAR TV’de yayınlanan Çöp Adam dizisi oyuncuları ve karakterleri merak uyandırdı. Her çarşamba ekrana gelen dizide Elçin Sangu’nın oyunculuğu ve canlandırdığı karakter gündem oluyor. İşte Çöp Adam Peri hakkında bilgiler… 

Çöp Adam dizisinin Peri’si Elçin Sangu kimdir? 

Peri otuzlu yaşların başlarında, özel bir bankanın güzel, başarılı müdiresi. Genç kızlığa adım attığı yıllarda annesi, sevgilisiyle yeni bir hayat kurmak için ailesini terk edince büyük hayal kırıklığı yaşamış. Daha sonra iflas eden babasını da kaybedince kız kardeşi Naz’la yapayalnız kalmış. İş adamı Sarper’le evlendikten sonra da kız kardeşiyle birlikte yaşamaya devam etmişlerdir. Sürekli kontrol altında tutulması gereken bir hastalığa yakalanan Naz için, kendi hayatından ve sosyal yaşamından ödün vererek, kardeşinin tedavisiyle uğraşmış, onu iyi hissettirmek için her türlü fedakarlığı yapmıştır.

Çöp Adam dizisi Begüm kimdir? Çöp Adam dizisi Begüm kaç yaşında? Büşra Çam nereli, evli mi?

Çöp Adam dizisi Begüm kimdir? Çöp Adam dizisi Begüm kaç yaşında? Büşra Çam nereli, evli mi?

 Elçin Sangu kimdir?

Elçin Sangu, Çerkes asıllı Türk oyuncu ve mankendir. Televizyon reklamlarında ve kampanyalarda yer almasıyla Türkiye’de en çok aranan ve en çok maaş alan ünlülerden birisi oldu. Oyunculuk kariyerine başlamadan önce Mersin Üniversitesi’nde Opera bölümünde okudu. Elçin Sangu 37 yaşındadır.

 

Pools Plus Cyprus


Kaynak: MyNet/CNN

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu