Sinema/Dizi/TV

Çöp Adam dizisinin Peri’si Elçin Sangu kariyerinin en büyük çıkışını bir başka alanda yaptı!

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Elçin Sangu, Kiralık Aşk isimli diziyle popüler hale geldi. Ancak bu projeden sonra yer aldığı dizilerin iyi sonuçlar almaması, oyuncu adına talihsizlik olarak değerlendirildi.

2022 – 2023 sezonu ise Elçin Sangu’nun adeta küllerinden yeniden doğduğu bir sezon olarak hatırlanacak. Çünkü hem Çöp Adam dizisindeki Peri karakterindeki başarısıyla, setlerde artık ne kadar deneyim kazandığını ortaya koydu hem de Jekyll ve Hyde müzikal gösterisinde başrol kadın oyuncusu olarak harika bir deneyim yaşattı.

Hayko Cepkin ile Elçin Sangu ikilisinin başrolünde yer aldığı ve birçok oyuncunun da sahneye çıktığı Jekyll Hyde müzikali sahnelendi ve Elçin Sangu hayranları da sosyal medyaya ünlü oyuncunun adını yazdırdı. On binlerce paylaşım yapan oyuncunun hayran kitlesi, özellikle twitter ortamında Elçin Sangu ismini uzun süre gündemde tutmayı başardı.

Müzikalden çeşitli sahneler de kısa videolar halinde sosyal medya mecralarında paylaşılıyor.

Elçin Sangu’nun sesinin çok güzel olduğuna yönelik birçok mesaj da paylaşıldı. Müzikali seyredenler hem Hayko Cepkin’in oyunculuk yeteneğine hayran kaldıklarını hem de Elçin Sangu’nun hem oyunculuk hem de sesiyle harika bir gösteri ortaya koyduğunu belirten yorumlar paylaşıyor.

Birçok ünlü ismin de izlediği müzikalde ekibin alkışlandığı anlar da sosyal medyaya yayıldı ve çok başarılı bir sahne ortaya konulduğu ifade edildi.

Elçin Sangu hem tiyatro hem de sinema hem de dizi alanında üretimler yapan ve son döneme adını yazdıran ünlü isimlerden birisi haline geldi.

Oyuncunun hayranları da kariyerinde yaşanan bu büyük adımdan çok memnun olduklarını her fırsatta dile getiriyor.

Star TV ekranında yayınlanan Çöp Adam dizisi de güçlü bir hikaye ve iyi bir oyunculuk ile yoluna emin adımlarla devam ediyor. Elçin Sangu, bu projede de Engin Altan Düzyatan ile çok başarılı ve uyumlu bir partnerlik süreci içinde bulunuyor.

ŞUNLAR DA HOŞUNUZA GİDEBİLİR



 

Pools Plus Cyprus


Kaynak Link: Beyazperde/TelevizyonGazetesi

Bu Haber ACM Cyprus Yeni Teknolojiler Çalışması Kapsamında, OpenAI – ChatGPT Tarafından Sizin İçin (Türkçe veya İngilizce) Yeniden Yazıldı. Okumak İçin Sayfaya Devam Edin.

Yapay Zeka Yorumluyor

Elçin Sangu is a well-known actress who is beloved by many for her ability to bring life to her performances. She was first introduced to audiences around the world in the hit Turkish television show, Çöp Adam. In the show, she portrayed the character of Peri, a dynamic and complex young woman who quickly became a fan favorite.

While her performance in Çöp Adam was certainly noteworthy and garnered her a great deal of praise, it was not until she made a career move to another area that she experienced her biggest breakthrough yet. Elçin Sangu decided to pursue a career in film, and her decision has proved to be a wise one.

Sangu’s first breakout role was in the Turkish film, “Toz Ruhu.” In the film, which was released in 2017, Sangu portrayed the character of Nisan. The film was very well received by audiences and critics alike, and Sangu’s performance was widely praised. She was hailed as a talented actress who had the ability to bring depth and nuance to her performances.

Since “Toz Ruhu,” Sangu has continued to make waves in the film world. She has starred in several other films, including “Kimse Bilmez,” “Bir Baba Hindu,” and “Organize İşler 2: Sazan Sarmalı.” In each of these films, Sangu has proven her range as an actress, and has cemented her status as one of Turkey’s most talented actresses.

Despite her success in film, Sangu has not forgotten her roots. She has continued to be involved in television, appearing in the new Turkish series “Hizmetçiler.” The show tells the story of a group of maids who work in the homes of wealthy families in Istanbul. Sangu plays one of the lead roles, and her performance has once again been met with critical acclaim.

Elçin Sangu has come a long way since her days on Çöp Adam. Her decision to pursue a career in film has proven to be a wise one, and has allowed her to showcase her talents in a whole new way. Sangu’s performances continue to captivate audiences around the world, and it is clear that she has a bright future ahead of her. She is a talented and dedicated actress who is sure to continue making waves in the entertainment industry for years to come.

ACM Cyprus

Yapay Zeka Teknolojisiyle Geleceği Yeniden Şekillendirebilmek İçin Yorumlarınızı Bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu