Türkiye

Çorlu’da Minibüs Kazasında 2 Kişinin Ölümüyle Sonuçlanan Kaza Sonucu Sürücü Tutuklandı

 

Hostinger Çorlu’da 2 Kişinin Öldüğü Kazada Minibüs Şoförü Tutuklandı

Çorlu’da meydana gelen kazada 2 kişi hayatını kaybetti. Kazada minibüs sürücüsü tutuklandı. Kaza, 6 Haziran günü, Hıdırağa Mahallesi Çırak Bayırı mevkisinde meydana geldi. Mehmet Değirmenci’nin kullandığı 59 B 4450 plakalı kapalı kasa minibüs ile Kemal Celil yönetimindeki 59 S 1550 plakalı fabrika işçi servisi kafa kafaya çarpıştı.

Kazada kapalı kasa minibüste bulunan sürücü Mehmet Değirmenci ile Refik Erkan Yedek hayatını kaybetti. Minibüste bulunan sürücü Celil ile birlikte 9 kişi yaralandı. Hastanede tedavisi tamamlanan minibüs sürücüsü Kemal Celil, tedavisinin ardından gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen Celil, çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

Sinop’ta da benzer bir kaza meydana geldi ve 2’si doktor 4 kişi hayatını kaybetti. Kazaların artarak devam ettiği bu dönemde sürücülerin dikkatli olması önem taşımaktadır. Kazada hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve yaralılara acil şifalar diliyoruz.
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu