Kıbrıs

CTP Heyeti Tatlısu’da Bulunan BRTK’yı Ziyaret Etti

 

Hostinger Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP), Mağusa İlçesi’nde “sokaktayız” sloganıyla gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında bu hafta Tatlısu köyünü ziyaret etti.

Tatlısu köyünde gerçekleşen ziyarette CTP heyeti, yurttaşların sorularını dinleyerek çözüm önerilerini paylaştı. Heyet, 2024 yılında erken seçimin halkın refahı için kaçınılmaz olduğunu belirtti.

CTP’den alınan bilgilere göre, Tatlısu’da yaşayan yurttaşlar, CTP’nin ekonomik ve siyasi politikalarına tam destek verdiklerini ifade etti. Ayrıca yolların yeterince güvenli olmadığı, sosyal sigortalıların ilaç ve sağlık hizmetlerine ulaşamadığı, hayat pahalılığının dar gelirlileri ve emeklileri zor durumda bıraktığı, Kıbrıs sorununun bir an önce çözülmesinin herkesin menfaatine olacağı gibi konularda görüş ve şikayetlerini iletti.

Ziyarette CTP heyetinde CTP Genel Sekreteri Asım Akansoy, CTP Mağusa Milletvekilleri Teberrüken Uluçay, Erkut Şahali, CTP İskele Milletvekili Biray Hamzaoğulları, CTP Lefkoşa Milletvekili Sami Özuslu ile CTP Mağusa İlçesi Gençlik Örgütü temsilcileri yer aldı.

Bu ziyaret, CTP’nin halkın nabzını tutmaya ve taleplerini doğrudan dinlemeye yönelik çalışmalarını sürdürdüğünü gösterirken, Tatlısu halkının da CTP’ye olan desteğini net bir şekilde ortaya koyduğu görüldü.
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu