Türk Dünyası

Cuma Mesajları ve Son Dakika Haberleriyle Cuma Gününü Hatırlayın

Cuma Mesajları

Bugün Cuma! Her Cuma olduğu gibi bugün de sevdiklerimize güzel mesajlar göndermek için en güzel sözleri aramaya başladık. İşte sizin için derlediğimiz Cumaya özel mesajlar:

“Cumanızı en içten dileklerimle kutlar, Allah’ın bereketinin, sevgisinin ve korumasının üzerinizde olmasını dilerim. Hayırlı Cumalar!”

“Ey büyük Allah’ım, kalbleri iyiden kötüye, kötüden iyiye çeviren, ancak sensin. Kalbimi, dininde sâbit kıl, Müslümanlıktan ayırma! Hayırlı cumalar dilerim.”

“Bizi dostlarına dost, düşmanlarına düşman olanlardan ve sabreden ve şükredenlerden eyle! İşinde sebat eden, nimetine şükreden, ibadetini güzel yapan, doğru konuşanlardan eyle Ya Rabbim. Amin. Hayırlı Cumalar dilerim.”

“Her zaman en iyisinin değil, en hayırlısının olması dileğiyle..”

“Güzellikler içinizi aydınlatsın, yüzünüzden ve yüreğinizden tebessüm eksilmesin. Rabbim, sevdiği kullarından eylesin sizleri ve tabi ki bizleri. Hayırlı cumalar dilerim.”

Bugün dualarımızı eksik etmeyelim, içimizden geçenleri Allah’a yalvaralım ve en güzel dileklerimizi sevdiklerimizle paylaşalım. Hayırlı Cumalar!

Bu haber bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Kaynak

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu