Türk Dünyası

Cumhurbaşkanı Tatar, Emekli Pilot Ali Karaçoban ile Hava Şehitlerini Anma Günü’nde Buluştu

 

Hostinger Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, emekli pilot Ali Karaçoban’ı kabul etti ve “Turna Kuşu Misali” isimli kitabı hediye aldı

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, 15 Mayıs Hava Şehitlerini Anma Günü dolayısıyla emekli pilot Ali Karaçoban’ı kabul ederek görüştü. Emekli pilot Ali Karaçoban, Cumhurbaşkanı Tatar’a “Turna Kuşu Misali” isimli kitabı hediye etti. Cumhurbaşkanı Tatar kabulde yaptığı konuşmada, Karaçoban’a kitap takdimi dolayısıyla teşekkür etti ve milli mücadele yıllarında hayatını feda eden aziz şehitleri rahmetle andı.

Cumhurbaşkanı Tatar, özellikle Cengiz Topel ve Şehit Binbaşı Fehmi Ercan gibi hava şehitlerini yad ederken, Türk Hava Kuvvetlerinin Kıbrıs’a müdahalesine katılan tüm pilotları da minnetle anıp onların fedakarlıklarını övdü. Ayrıca, Türkiye Cumhuriyeti’nin milli savunma sanayisindeki başarılarına da vurgu yapan Cumhurbaşkanı Tatar, Türk Hava Kuvvetlerinin teknolojik uçaklarla gücüne güç kattığını belirtti.

Bu haber bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Kaynak

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu