Kıbrıs

Cumhurbaşkanı Tatar, Meclis’teki siyasi partilerle görüşüyor

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Kıbrıs konusundaki gelişmeleri ele almak üzere Cumhuriyet Meclisi’nde temsil edilen siyasi partilerin başkan ve temsilcileriyle bir araya geldi. Toplantıda UBP Genel Başkanı ve Başbakan Ünal Üstel, CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman, DP Genel Başkanı ve Başbakan Yardımcısı Fikri Ataoğlu, YDP Genel Başkanı ve Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı ile Dışişleri Bakanı Tahsin Ertuğruloğlu da yer aldı.

Cumhurbaşkanı Tatar’ın İngiltere temaslarını tamamlayarak ülkeye dönmesinin ardından gerçekleşen toplantıda ekibinde Müsteşar Okan Donangil, Özel Temsilci Güneş Onar, Hukuk İşleri Danışmanı Sülen Karabacak ve Güven Yaratıcı Önlemler ve İki Taraflı Teknik Komiteler Koordinatörü Seniha Birand Çınar da bulunmaktaydı.

Siyasi parti temsilcileri, Cumhurbaşkanlığı’na gelişlerinde Özel Kalem Müdürü Çağın Zort ile Özel Danışman Muslu Akgüney tarafından karşılandı. Görüşmede Kıbrıs konusundaki son durum ve geleceğe yönelik adımlar ele alındı. Cumhurbaşkanı Tatar, siyasi partilerin görüş ve önerilerini dinleyerek ortak bir yol haritası belirleme konusunda kararlı olduklarını belirtti.
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu