Kıbrıs

Dağyolu (Fota) yolu tamir ediliyor – BRTK

 

Hostinger

Dağyolu (Fota) köyü yolunun tamiri ve genişletilmesi için Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı ile Salih Köroğlu Construction Ltd. arasında sözleşme imzalandı.

Bakanlık’tan yapılan açıklamaya göre, yolun bir ay sonra yenilenmiş bir şekilde halkın hizmetine sunulacağını belirtti.

Dağyolu (Fota) yolunun tamiratı için açılan ihalenin sonuçlanmasının ardından bugün Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı ile Salih Köroğlu Construction Ltd. direktörlerinden Gökay Köroğlu, sözleşmeye imza koydu.

İmzalanan sözleşme uyarınca, yol tamiratı için ihaleyi 9 milyon TL artı KDV bedeli ile kazanan Salih Köroğlu Construction Ltd., çalışmalarına bu hafta başlayacak. Çalışmalar kapsamında mevcut asfalt sökülecek, yolun tahribata uğramış kısımları tamir edilecek, yol genişliği 4 metreye çıkarılacak ve yeni asfalt serimi yapılacak.

Çalışma, Pınarbaşı-Şirinevler yolu üzerinde bulunan Dağyolu kavşağından Dağyolu köy girişine kadar olan 3.2 kilometrelik bölümde yürütülecek.


 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu