Kıbrıs

“Daha İyi Bir Girne” Öykü Yarışmasında Dereceye Giren Öğrenciler Ödüllerini Aldı – BRTK

 

Hostinger Girne Belediyesi tarafından düzenlenen “Daha da Yaşanılabilir Bir Girne Düşünüyorum” öykü yarışması altıncı kez gerçekleştirildi ve sonuçlandı.

Girne Belediyesi tarafından 6, 7 ve 8. sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen geleneksel etkinlik olan öykü yarışması, yarışmada derece alan öğrencilerin ödüllerini almasıyla sona erdi. Ödül töreni, Girne Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilirken, tüm katılımcılara sertifikaları da takdim edildi. Yarışmaya Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul ve yarışma jürisi üyeleri de katıldı.

Yarışmaya toplam 37 öğrencinin katıldığı ve 7 okulun yarışmada temsil edildiği belirtildi. Katılım gösteren okullar arasında Osman Nejat Konuk Ortaokulu, Girne Amerikan Koleji, Doğa Koleji, Girne 19 Mayıs Türk Maarif Koleji, Dr. Suat Günsel Girne Koleji, Lapta Yavuzlar Lisesi ve Oğuz Veli Ortaokulu yer aldı.

Derece alan öğrenciler ise şu şekilde sıralandı: Selena Doygün – Birincilik Ödülü (Dr. Suat Günsel Girne Koleji), Azra Sayıalioğlu – İkincilik Ödülü (Doğa Koleji), Berre Minel Arslan – Üçüncülük Ödülü (Girne Amerikan Koleji), Akmaral Asylbekova – Özel Ödül (Osman Nejat Konuk Ortaokulu).

Yarışmanın değerlendirme kurulunda yer alan jüri üyeleri ise şu isimlerden oluştu: Nesima Erşahin Habeş (Turizm Meslek Lisesi), Beria Emirtaneoğluları (Osman Nejat Konuk Ortaokulu), Zehra İpek (Girne Amerikan Koleji), Alpin Şaşoğlu (Doğa Koleji), Çiğdem Kutlu Güney (Girne 19 Mayıs Türk Maarif Koleji) ve Emine Gülköse (Dr. Suat Günsel Girne Koleji).

Yarışmaya katılan tüm eserlerin dijital kitapçık halinde yayınlanacağı da duyuruldu.
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu