Kıbrıs

DAÜ Genetik Kulübü Öğrenci Bilim Sempozyumu tamamlandı.

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Sosyal ve Kültürel Aktiviteler Müdürlüğü, Öğrenci Kulüpleri Birimi’ne bağlı Genetik Kulübü tarafından düzenlenen “5. Uluslararası DAÜ Genetik Kulübü Öğrenci Bilim Sempozyumu” başarılı bir şekilde tamamlandı. Katılımın yoğun olduğu etkinlikte, KKTC ve Türkiye Cumhuriyeti üniversitelerinden 7 bilim insanı kendi bilimsel çalışmaları hakkında sunumlar yaptı.

DAÜ Halkla İlişkiler ve Medya Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, etkinliğin açılış konuşmalarını DAÜ Genetik Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Ezel Evren ve DAÜ Sosyal ve Kültürel İşlerden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Deniz İşçioğlu yaptı. Daha sonra DAÜ Diş Hekimliği Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Şükrü Tüzmen, DAÜ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hikmet Solak, Kırıkkale Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nursel Baydemir, Süleyman Demirel Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Selçuk Çömlekçi, Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Cumhurbaşkanlığı Sağlık Danışmanı Prof. Dr. Nedime Serakıncı, Cumhurbaşkanlığı Kayıp Şahıslar Komitesi Kıbrıslı Türk Üyesi, DNA Laboratuvarı Direktörü Doç. Dr. Cemal Gürkan, Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Nahit Rızaner ve DAÜ Diş Hekimliği Fakültesi birinci sınıf öğrencisi İhsan Özalan sunumlarını gerçekleştirdi.

Etkinlik sonunda, sempozyuma katkıda bulunan konuşmacılara DAÜ Genetik Kulübü tarafından teşekkür plaketleri takdim edildi. 5. Uluslararası DAÜ Genetik Kulübü Öğrenci Bilim Sempozyumu’nun başarılı geçmesinden dolayı organizasyon komitesi tarafından memnuniyet ifade edildi.

Kaynak

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu