Sinema/Dizi/TV

DC Studios, Wonder Woman’ı Unutmadı – Haberler

James Gunn, Wonder Woman’ın DCU’ya çok geçmeden geri döneceğini söyledi.

Warner Bros.

Gal Gadot’nun Wonder Woman devam filmleri şimdilik rafa kalktı ancak DC Studios’un eş başkanı James Gunn, Diana Prince’in unutulmadığını ve DC Evreni’nde yer almaya devam edeceğini doğruladı.

Henry Cavill’in Superman rolünden kesin olarak ayrıldığının açıklandığı Aralık ayından beri DCEU’nun mevcut oyuncularının yeni DCU’da devam edip etmeyeceği hayranlar tarafından çokça tartışıldı. Serinin ilk ilki filmini yöneten Patty Jenkins’in yönetmesi beklenen “Wonder Woman 3” filminin iptal edilmesi ve Wonder Woman’ın “The Flash” filmindeki küçük sahnesinin filmin son kurgusundan çıkartılmasının ardından Gal Gadot bu tartışmaların odak noktası haline geldi.

James Gunn DC Evreni’nin Geleceğini Açıkladı: Superman Legacy, Swamp Thing, Lanterns…

Geçtiğimiz ay açıklanan yeni DC filmleri ve dizileri arasında da Wonder Woman’ın adı geçmedi, ancak Twitter’dan hayranların sorularını yanıtlamayı seven James Gunn, Wonder Woman’ın geri döneceğini onayladı. Gunn kendisine sorulan “Wonder Woman’ın planlarınızda bir geleceği var mı?” sorusuna “Evet”, “Uzun süre terk mi edilecek?” sorusuna “Hayır” yanıtını verdi.

Her ne kadar karakterin DCU’da yer alacağı onaylanmış olsa da Gal Gadot’nun bu rolü üstlenmeye devam edeceğine yönelik kesin bir açıklama yapılmadı. James Gunn daha önce Wonder Woman’ın aynı oyuncu tarafından canlandırılacağını ima etmiş olsa da “The Flash” filmiyle sıfırlanacak olan DC Evreni’nde her türlü değişikliğe hazır olmakta fayda var.

 

Pools Plus Cyprus


Kaynak: Beyazperde

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu