Sinema/Dizi/TV

“Dedemin Gözyaşları”ndan Yeni Fragman! – Haberler

 

Hostinger

Halil Ergün’ün başrolde oynadığı “Dedemin Gözyaşları” 20 Eylül’de sinemalarda!

Usta oyuncu Halil Ergün’ün başrolde yer aldığı “Dedemin Gözyaşları” filminden yeni bir fragman yayınlandı. Lösemiyle mücadele eden küçük bir çocuk ve onu büyüten dedesinin hikayesini konu alan film, zengin oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor.

Filmde Halil Ergün’e Erkan Petekkaya, Cem Kılıç, Seda Tosun, Elif Kaya, Turgay Tanülkü, Ali İpin, Aliye Uzunatağan, Sinem Yıldırım, Kubilay Eraslan, Eylül Akdağ, Kıvanç Erkan, Elif Güçkıran, Sinan Bengier, Hüseyin Elmalıpınar, Can Kolukısa, Yavuz Karakaş, Kerem İçyer, Evrim Polat, Emrah Doğan ve filmin çocuk yıldızı Ali Kürşat Uzun eşlik ediyor.

“Dedemin Gözyaşları”, şirin bir sahil kasabasında yaşayan Kemal’in (Halil Ergün), henüz bebekken anne ve babasını trafik kazasında kaybeden torunu Mustafa’yla (Ali Kürşat Uzun) olan hayatını anlatıyor. Mustafa on yaşındayken lösemiye yakalanınca, onu sevgiyle büyüten dedesi Kemal olağanüstü bir mücadeleye girer.

Mustafa’nın amansız hastalığı hem Kemal’i hem de tüm mahalleyi derinden etkiler. Bu zorlu süreçte, dede Kemal ile tanışan bir muhabirin gerçek kimliğini saklayarak haber peşinde koşması, beklenmedik olayların fitilini ateşler.

İhsan Taş’ın senaryosunu kaleme aldığı ve yönettiği “Dedemin Gözyaşları” 20 Eylül’de sinemalarda!

Kaynak

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu