Kıbrıs

Denetimlerde 1 Sürücü Tutuklandı, 390 Araç Sürücüsü Rapor Edildi – BRTK

 

Hostinger Trafik Denetimlerinde 390 Araç Sürücüsü Rapor Edildi

Dün ülke genelinde yapılan trafik denetimlerinde, trafik ekipleri tarafından 390 araç sürücüsü rapor edildi. Ayrıca 1 sürücü tutuklandı ve 50 araç ise trafikten men edildi.

Toplam 2 bin 216 sürücünün kontrol edildiği denetimlerde, Polis Basın Subaylığı tarafından yapılan açıklamaya göre çeşitli suçlar tespit edildi. Bu suçlar arasında 138 sürücünün yasal hız sınırını aşması, 9 sürücünün alkollü içki etkisi altında araç kullanması, 3 sürücünün ehliyetsiz ve sigortasız araç kullanması, 39 sürücünün seyir halindeyken cep telefonu kullanması, 9 sürücünün emniyet kemeri takmaması, 33 sürücünün seyrüsefer ruhsatsız araç kullanması, 8 sürücünün sigortasız araç kullanması, 22 sürücünün ışık kurallarına uymaması, 6 sürücünün koruyucu başlık takmamış olarak motosiklet kullanması, 1 sürücünün tehlikeli sürüş yapması ve 122 sürücünün diğer trafik suçları bulunmaktadır.

Trafik denetimlerinin devam edeceği ve sürücülerin trafik kurallarına uymalarının önemli olduğu vurgulandı. Bu tür denetimlerin trafik güvenliğinin sağlanması adına önemli bir adım olduğu belirtildi.
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu