Magazin

Deniz Seki’den kötü haber!’Corona bitti sanıyorlar ama…’

Şarkıları ve sahne kıyafetlerinin yanı sıra sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık adından söz ettiren Deniz Seki’den üzen haber geldi. 52 yaşındaki ünlü şarkıcı son paylaşımında koronavirüse yakalandığını duyurdu.

”KORONAVİRÜS BİTTİ SANIYORLAR AMA..”

Sosyal medya hesabından hasta yatağında çektirdiği bir fotoğrafı paylaşan Deniz Seki, takipçilerini de uyararak “Koronavirüs bitti sanıyorlar ama ben Kovid olmuşum. Bugün karantinada 3’üncü günüm ve bugün kendimi daha iyi hissediyorum. Bu arada ilk defa Kovid oldum. Lütfen dikkat edelim, hala aramızda bu pis mikrop. Yüzüm çok halsizdi, size güzel görünmek için biraz makyaj yaptım. Hepinize çok sevgiler” ifadelerini kullandı.

Ünlü şarkıcının paylaşımına Saba Tümer, Bengü, Pınar Altuğ, Gonca Vuslateri, Demet Şener ve Yonca Lodi gibi birçok isimde geçmiş olsun yorumu yaptılar.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Sütyensiz giydiği tulumunun önünü açtı! Her ayrıntısı paylaştıSütyensiz giydiği tulumunun önünü açtı! Her ayrıntısı paylaştı
Ece Üner'den Vali Doğan'ın istifa kararı için dikkat çeken yorum!Ece Üner’den Vali Doğan’ın istifa kararı için dikkat çeken yorum!
Acun Ilıcalı'nın ilk eşi güzelliğiyle büyüledi! "Hepsini cebinden çıkarır"Acun Ilıcalı’nın ilk eşi güzelliğiyle büyüledi! “Hepsini cebinden çıkarır”



 

Pools Plus Cyprus


Kaynak: MyNet/CNN

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu