Teknoloji

Diablo 4’te 1. Sezondaki Yenilikler: Battle Pass’te Pay to Win Olacak Mı?

ÜCRETSİZ BATTLE PASS ÖDÜLLERİ NASIL OLACAK?

Her sezonun kendine özel ödülleri vardır. Battle Pass yani Savaş bileti alarak ek ödüller kazanabileceksiniz. Premium savaş biletinin oyun içi herhangi bir güç kaynağı içermediğini ve bunun yerine bir sezona veya premium mağazaya özgü kozmetikler içeren seviyelerin kilidini açtığını unutmamak önemlidir. Yani oyun pay to win olmayacak.

Şu ana kadar bilinen ücretsiz savaş bileti ödülleri arasında kozmetikler, amblemler, emojiler, altın, dumanlı kül ve unvanlar bulunuyor. Detaylı bilgiler için oyunun resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Battle Pass, oyun içi bir hizmettir ve oyunculara daha fazla özelleştirme seçeneği sunar. Bu sayede oyununuzun karakterleri ve aksesuarları sizin tarzınıza uyacak şekilde özelleştirilebilir.

Ücretsiz Battle Pass ödülleri kazanmak için belirli bir seviyeye ulaşmanız gerekiyor. Bu seviyeye ulaşmak için ise oyunu oynamaya devam etmeniz gerekiyor. Her sezon yeni ödülleri kazanmak için belli bir seviyeye ulaşmanız gerekecek.

Battle Pass, oyunculara ek özelleştirme seçenekleri sunan bir hizmet olarak kalmaya devam ediyor. Ücretsiz Battle Pass ödülleri ile daha fazla ödül kazanabilmeniz mümkün. Oyunun heyecan dolu dünyasında kendinizi keşfetmek için Battle Pass’e sahip olabilirsiniz.

Kaynak

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu