Sinema/Dizi/TV

Dilin Döğer önce O Kız, sonra Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisiyle büyük çıkış yakaladı!

Genç oyuncular arasında son dönemde dikkat çeken isimlerden birisi de Dilin Döğer… 2022-2023 sezonunda başrolünde yer aldığı O Kız isimli dizide etkili bir performans ortaya koyan oyuncu, 2023-2024 sezonunda ise Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisiyle başarısına bir yenisini ekledi.

Dilin Döğer, bu süreçte sosyal medyada da dikkat çeken genç yeteneklerden birisi olarak öne çıkartıldı. Süreyye Hatun karakteri ile Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisinde ilgi gören oyuncu, son 3 yıllık süreçte önemli bir kariyer çıkışını sağlamış oldu.

Hayatında hiç diyet yapmadığını ve 50 kiloyu da hiç geçemediğini anlatan oyuncu, bu durumu genlerine borçlu olduğundan bahsetti.

Selahaddin Eyyubi’nin hayatının anlatıldığı bir dizide yer almanın kendisi için çok önemli olduğundan bahseden oyuncu, yeteneklerini bu dizi ile keşfettiğini, ata binme ve kılıç kullanma gibi beceriler geliştirdiğini söyledi.

Dilin Döğer, “Atları çok sevdim. Herkesin sette kendi atı var ve bir süre sonra onlarla iletişim kuruyorsunuz. Çok duygusal hayvanlar. Ben hemen anlaştım” diye konuştu.

Sette yaşadığı bir kazadan da bahseden oyuncu, “Eğitim veren hocamız çok iyiydi. Ama günün sonunda atın ne yapacağını kestiremiyorsunuz. Gün boyu belki çok yorulduğu için bacağıma tekme yedim. Uzun süre bacağımda iz bıraktı” şeklinde konuştu.

ŞUNLAR DA HOŞUNUZA GİDEBİLİR

Kaynak

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu