Türk Dünyası

Dışişleri Bakanı Ertuğruloğlu, Türkiye’nin Lefkoşa Büyükelçisi Serim ile Görüştü.

 

Hostinger Dışişleri Bakanı Tahsin Ertuğruloğlu, Türkiye’nin Lefkoşa Büyükelçisi Yasin Ekrem Serim ile bir araya geldi.

Dışişleri Bakanı Ertuğruloğlu, yeni görevine başladıktan sonra Türkiye Cumhuriyeti’nin Lefkoşa Büyükelçisi Yasin Ekrem Serim’i ziyaret etti. Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Bakan Ertuğruloğlu, büyükelçilikle yakın iş birliği ve dayanışma içinde olacaklarını vurgulayarak, Büyükelçi Serim’e yeni görevinde başarılar diledi.

Bu görüşme, Türkiye ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti arasındaki güçlü ilişkilerin önemini bir kez daha vurgulamaktadır. Ertuğruloğlu, Serim’e yeni görevinde başarılar dileyerek, işbirliğinin artarak devam etmesi temennisinde bulundu.

Türkiye’nin Lefkoşa Büyükelçisi Yasin Ekrem Serim de nazik ziyaretten memnuniyetini belirterek, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ile Türkiye arasındaki ilişkilerin daha da güçlenmesi için çalışacaklarını ifade etti.

Görüşmenin ardından iki ülke arasındaki karşılıklı işbirliğinin artarak devam etmesi ve dayanışmanın güçlenmesi için çaba gösterilmesi gerektiği vurgulandı. Bu sayede Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti arasındaki ilişkilerin gelişeceği ve güçleneceği belirtildi.

Kaynak

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu