Magazin

Dokuz Oğuz’un Tomris Albay’ı Yasemin Allen’ın küçüklüğü herkesi şaşırttı! “Tam bir bıcırık”

Oyuncu Yasemin Allen yer aldığı projelerle sık sık adından söz ettiriyor. Sosyal medyayı da aktif kullanan oyuncu, özellikle Twitter hesabından paylaştıklarıyla zaman zaman gündem oluyor. Yıllar içinde geçirdiği değişimi merak edilen oyuncunun çocukluk ve gençlik hallerini görenler tanıyamıyor.

Henüz beş yaşındayken annesi Suna Yıldızoğlu ile birlikte ‘Bir Başka Gece’ adlı programa konuk olan Allen’ın bilmiş halleri dikkat çekmişti. Sunucunun ‘Golfçü nasıl olunur” sorusuna ‘Annemi ısırarak’ diye cevap veren Allen, annesi Suna Yıldızoğlu’nu panikletmişti.

x360

Yasemin Kay Allen, 10 Temmuz 1989’da, İngiliz Dudley Allen ile İngiliz-Türk vatandaşı oyuncu Suna Yıldızoğlu’nun kızı olarak Londra’da doğdu. Daha sonrasında sekiz yıl kadar Avustralya’da öğrenim gören Allen, aslında Türkiye’ye gelmeyi hiç istemediğini söylüyor.

3_6988

Güzel oyuncunun çocukluk fotoğraflarını görenler oldukça şaşırıyor. Allen’in fotoğraflarına, “Tam bir bıcırık”, “Evrim diye bir şey olmadığının kanıtı”, ” O zamandan belliymiş modacı olacağı” gibi yorumlar geliyor.
2_7088

“ÇOK SAF BİRİ DEĞİLİM”

Yasemin Kay Allen yıllar önce verdiği bir röportajda annesi ile olan ilişkisini şu şekilde anlatıyor:

“Annem beni hiçbir şekilde bir tarafa itmeye çalışmadı. Temponun çok yoğun olacağını söyledi ve “Buna katlanabileceğini düşünüyorsan yap” dedi. Başrolü oynayacak olmam, oyunculuk dersleri alabilecek olmam kararımı vermemde daha etkili oldu. İnanmadığım bir senaryo olsaydı zaten oynamazdım.”

yasemin-allen-dan-annesi-suna-yildizoglu-na-destek

Saf ve masum bir yüze sahip olduğunu anlatan oyuncu, aslında tam aksi karakterde biri olduğunu söylemişti. Allen kendini, “Bana hep “Çok masum bir yüzün var” diyorlar ama ben böyle çok saf biri değilim.” cümleleriyle anlatmıştı.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Kızılcık Şerbeti Ömer'in sır gibi sakladığı aşkı ortaya çıktı! Kızılcık Şerbeti Ömer’in sır gibi sakladığı aşkı ortaya çıktı!
O partiden milletvekilliği adaylığı teklifi geldiO partiden milletvekilliği adaylığı teklifi geldi



 

Pools Plus Cyprus


Kaynak Link: /MyNet/CNN

Bu Haber ACM Cyprus Yeni Teknolojiler Çalışması Kapsamında, OpenAI – ChatGPT Tarafından Sizin İçin (Türkçe veya İngilizce) Yeniden Yazıldı. Okumak İçin Sayfaya Devam Edin.

Yapay Zeka Yorumluyor

Dokuz Oğuz’un Tomris Albay’ı olan Yasemin Allen’ın küçüklüğü hakkında çıkan haberler, herkesi şaşırtmış durumda. Ünlü oyuncunun çocukluk döneminde tam bir “bıcırık” olduğu söyleniyor.

Yasemin Allen, Türkiye’de tanınmış birçok dizi ve filmde yer almış bir oyuncu. Ancak çocukluk yıllarına kadar pek bilinmeyen bu güzel kadının, Dokuz Oğuz’un Tomris Albay’ı olarak izleyicilerin karşısına çıkmasının ardından, meraklı gözler onun hayatına çevrildi.

Çıkan haberlere göre, Yasemin Allen küçükken oldukça hareketli ve yaramaz bir çocukmuş. Annesi tarafından da “tam bir bıcırık” olarak tanımlanan Allen, enerjisi ve neşesiyle etrafındaki herkesi şaşırtıyormuş.

Belirtildiğine göre, bir dönem annesiyle İngiltere’de yaşayan Allen, orada okula gitmeyi pek sevmezmiş. Bunun yerine, parkta oyunlar oynamak ve bisiklete binmek daha çok ilgisini çeker, sınavlardan kaçmak için hastalanır, annesini de öğretmenlerini de oldukça meşgul edermiş.

Ancak bir süre sonra, oyunculuk kariyerine yön vermesi için Türkiye’ye geri dönen Yasemin Allen, bu enerjisini ve yaramazlığını pozitif bir şekle dönüştürmüş. Şimdilerde ise, oyunculuk yeteneği ve güzelliğiyle hem Türkiye’de hem de yurtdışında hayranları olan bir isim haline geldi.

Yasemin Allen’ın küçükken nasıl bir çocuk olduğu gerçekten de merak uyandıran bir konu. Ancak bu bilgi, onun oyunculuğundaki başarısının sırrını da açıklamaya yardımcı olabilir. Kendi doğasına sadık kalan, enerjik ve yaratıcı bir çocuk olan Allen, bu özelliklerini bugüne kadar koruyarak, başarılı bir kariyere imza attı.

Belki de, hepimiz günlük hayatımızda biraz daha çocuk ruhu taşıyarak, Yasemin Allen gibi başarılı bir kariyere ulaşabilir ve hayatımızda daha mutlu ve pozitif bir yere sahip olabiliriz.

ACM Cyprus

Geleceği Yeniden Şekillendirebilmek İçin Yorumlarınızı Bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu