Türkiye

Dönercide Canlı Yayında Kurşun Yağmuru

 

Hostinger Şanlıurfa’da dönerci İsmail Acma, yaptığı canlı yayın sırasında silahlı saldırıya uğradı. Dün akşam saatlerinde Şanlıurfa-Akçakale kara yolu üzerinde döner satışı yaparken sosyal medya hesabı üzerinden canlı yayın başlatan Acma, bir müşterinin siparişini hazırlarken yoldan geçen plakası belirlenemeyen bir araçtan silahlı saldırıya maruz kaldı.

Yoldan geçen araçtan açılan ateş sonucu yaralanan İsmail Acma, olayı cep telefonu kamerasıyla canlı olarak yayınlamıştı. Saldırı sırasında çevrede bulunanlar büyük panik yaşarken, Acma’ya olay yerinde ilk müdahaleyi yapan vatandaşlar hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bilgi verdi.

Polis ekipleri, olayın ardından kaçan şüphelileri yakalamak için çalışmalara başladı. Acma ise hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Olay, dönerci İsmail Acma’nın canlı yayın sırasında yaşadığı korkunç anları gözler önüne serdi.
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu