Türkiye

Dükkanın Önünde Duş Alan İşçiye Deterjanlı Şaka

 

Hostinger Tokat’ta dükkanın önünde duş alan işçiye deterjanlı şaka

Tokat’ta sıcak havadan bunalan bir sanayi çalışanı, dükkanın önündeki musluğun altında serinlemek isterken arkadaşlarının deterjanlı şakasına maruz kaldı.

Tokat’ın Erbaa ilçesinde çalışan Ramazan Aşlayıcı, sıcaktan bunalarak dükkanının önündeki musluğun altına oturdu. Soğuk suyla serinlemeye çalışan Aşlayıcı, “Şampuan da olsa süper olacaktı” diyerek espri yaptı.

Bu isteği espriyle karşılayan arkadaşları, Aşlayıcı’nın kafasına bulaşık deterjanı döktü. O anları cep telefonu kamerasıyla kaydeden ustası Yusuf Temiz, görüntüleri sosyal medyada paylaştı. Video kısa sürede izlenme rekoru kırarak izleyenlere keyifli anlar yaşattı.

Yaşadığı anları anlatan Ramazan Aşlayıcı ise, “Erbaa sanayisinde çalışırken hava sıcaktı bunaldım ve yandım. Çeşmenin altına girdim. Girerken habersizdim, şampuan döktüler. Kafam gözüm şampuan oldu. Benim için de güzel bir anı oldu” dedi.
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu