Sinema/Dizi/TV

Dwayne Johnson ve Disney, Büyük Bir Anlaşmaya İmza Attı – Haberler

Johnson’ın yapım şirketi ile Disney birlikte yeni projeler üretmeye hazırlanıyor.

Disney

Dwayne Johnson, sahibi olduğu Seven Bucks Productions şirketi aracılığıyla, The Walt Disney Company ile yeni bir ilk bakış anlaşması imzaladı.

Anlaşma, Johnson ve kurucu ortağı Danny Garcia’nın sinema gösterimleri ve yayın platformları için filmler geliştirmesini sağlayacak. Bu projelerde Johnson’ın rol de alması bekleniyor. Çok yıllık anlaşma aynı zamanda Seven Bucks’ın Disney bölümleri arasında işbirliği yapmasına da olanak tanıyacak.

Johnson ve Disney, Disney’in aynı adlı tema parkından ilham alan ve Emily Blunt’un da rol aldığı 2021 yapımı “Jungle Cruise” ve Disney+ için “Behind the Attraction”ın iki sezonu da dahil olmak üzere daha önce de birlikte çalışmıştı. Bu Kasım ayında Johnson, Walt Disney Animation’ın devam filmi “Moana 2″de görkemli yarı tanrı Maui’nin seslendirme rolüyle geri dönecek.

“Moana 2″nin son fragmanı, yalnızca 24 saatte 178 milyon izlenme elde ederek Disney animasyon rekorları kırdı. Moana, Disney için bir mihenk taşı filmi; dünya çapındaki gişede 687 milyon dolardan fazla hasılat yapan 2016 yapımı uzun metrajlı filmi, birkaç yıldır ABD’de en çok izlenen filmler arasında yer alıyor.

Disney ve Johnson, yönetmen Thomas Kail’in 10 Temmuz 2026’da vizyona girecek canlı aksiyon “Moana” yeniden yapımının da arkasında. Her ne kadar 2020’de Disney+ için “Hamilton”ın filme alınmış sahne prodüksiyonunu yönetse de “Moana”, Kail’in ilk uzun metrajlı filmi olacak. Johnson, Dany Garcia ve Hiram Garcia, Seven Bucks aracılığıyla yapımcılığını üstleniyor.

Disney’in ESPN’i aynı zamanda kısmen Johnson, Garcia ve Gerry Cardinale’nin RedBird Capital Partners’ına ait olan profesyonel futbol ligi UFL’nin yayın ortağıdır.

Kaynak

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu