Sinema/Dizi/TV

Ebru Şahin ile Murat Yıldırım, ayrı ayrı ülkelerde Beni Bul dizisi için için sete çıktı!

 

Hostinger

NOW’ın, yapımını TMC Film’in, yapımcılığını Erol Avcı’nın üstlendiği yeni dizisi “Beni Bul”un, hikayesini Neşe Şen, senaristliğini Emre Özdür ve Hazar Kozice, yönetmenliğini ise Recai Karagöz üstleniyor.

MURAT YILDIRIM MARAKEŞ’TE!

Başrollerinde Murat Yıldırım ve Ebru Şahin’in yer aldığı, yeni sezonun merakla beklenen dizisinin çekimleri geçtiğimiz günlerde başladı. Derin bir aşk hikayesini konu alan dizide, ünlü mimar Demir karakterine hayat veren Murat Yıldırım, Fas’ın büyüleyici şehri Marakeş’te kamera karşısına geçti.

Marakeş çekimleri için yoğun bir ön hazırlık dönemi geçiren dizi ekibi, çekimleri dört günde tamamladı. Marakeş’in tarihi yapıları ve mimarisinin eşsiz güzelliğinde çekilen sahneler dizinin ilk bölümlerinde izleyiciyle buluşacak.

EBRU ŞAHİN KIBRIS’TA KAMERA KARŞISINA GEÇTİ!

Dizide bekar bir anne olan Nazlı karakterine hayat veren güzel oyuncu Ebru Şahin ise çekimler için Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne uçtu.

Yapım ekibinin büyük bir titizlikle çalıştığı ön hazırlık döneminin ardından Ebru Şahin’in sahneleri Gazimağusa ve İskele bölgelerinde gerçekleşti. Çekimleri dört günde tamamlanan sahnelerin ardından ekip, İstanbul çekimlerine devam ediyor.

“Beni Bul”; Demir’in (Murat Yıldırım), vefat eden abisinin bir oğlu olduğunu öğrenince yeğenine sahip çıkmak için annesi Nazlı’yla (Ebru Şahin) girdiği savaşı konu alıyor.

Dizinin güçlü oyuncu kadrosunda; Murat Yıldırım ile Ebru Şahin’e; Kerem Özdoğan, Ezgi Eyüboğlu, Çağdaş Onur Öztürk, Uğur Çavuşoğlu, Zerrin Nişancı, Kubilay Karslıoğlu, Burcu Türünz, Gülin İyigün, Birsen Dürülü, Hakkı Ergök, Numan Çakır, Cemil Büyükdöğerli, Yıldırım Memişoğlu, Sude Belkıs, Toprak Kahraman ve çocuk oyuncu Pamir Boyraz eşlik ediyor.

“Beni Bul”, çok yakında NOW’da.

ŞUNLAR DA HOŞUNUZA GİDEBİLİR

Kaynak

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu