Yaşam

Ed Sheeran: Eşime hamileyken tümör teşhisi kondu – Son Dakika Magazin Haberleri

Yeni albüm çıkaracağını duyuran şarkıcı Ed Sheeran, 2019’da evlendiği eşi Cherry Seaborn’a ikinci çocuklarına hamileyken tümör teşhisi konduğunu söyledi.

ZOR GÜNLERİNDEN BAHSETTİ

Sheeran, doğuma kadar tedavinin mümkün olmadığını, bu nedenle zor günler geçirdiklerini anlattı.

Ed Sheeran aynı zamanda geçen yıl, sanatçılık serüveninin başlarından beri yanında olan arkadaşı Jamal Edwards‘ı 31 yaşında aniden kaybettiğini söyledi.

Sheeran “Bir ay içinde hamile karıma bir tümörü olduğu ve doğum sonrasına kadar tedavi yolu olmadığı söylendi. Kardeşim olan en iyi arkadaşım Jamal aniden öldü ve kendimi mahkemede dürüstlüğümü ve bir söz yazarı olarak kariyerimi savunurken buldum” dedi.

Ed Sheeran, aldığı kötü haberlerin hayatını değiştirdiğini, ruh sağlığını etkilediğini ve bu nedenle depresyona girdiğini söyledi.

Ed Sheeran: Eşime hamileyken tümör teşhisi kondu - 2

“İLK DEFA İNSANLARIN BEĞENECEĞİ BİR ALBÜM YAPMAYA ÇALIŞMIYORUM”

Sheeran, olaylar sonunda müziğe bakış açısının da değiştiğini söyledi. İngiliz şarkıcı-söz yazarı, 5 Mayıs’ta çıkacak olan ‘Subtract’ adlı yeni albümünün bu depresyon etkisinde yazıldığını açıkladı.

Ünlü isim, “İlk defa insanların beğeneceği bir albüm yapmaya çalışmıyorum. Ben sadece dürüst ve yetişkin hayatımda bulunduğum yere uygun bir şeyler ortaya koyuyorum” ifadelerini kullandı.

 

Pools Plus Cyprus


Kaynak: NTV/CNN

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu