Magazin

Ego dizisi Begüm kimdir? Derya Beşerler nereli, kaç yaşında? Derye Beşerler Zeynep Beşerler kardeş mi?

FOX TV’de yayınlanan Ego dizisi oyuncuları ve karakterleri merak uyandırdı. Her Pazar ekrana gelen dizide Derya Beşerler’in oyunculuğu ve canlandırdığı karakter gündem oluyor. İşte Ego Begüm hakkında bilgiler…  

Ego dizisinin Begüm’ü Derya Beşerler kimdir? 

Begüm, 30-35 yaşları arasında, narin, minyon ancak sert görünümlü, mutsuz bir kadın. Görünüşüne, aksesuarlarına, ayakkabılarına çok dikkat eder. Pahalı ama ince bir zevki vardır. Özel birkaç kuyumcudan, Londra’daki, Milano’daki özel butiklerden giyinir. Begüm’ün sırça köşkü hayalleri, bir masal prensesi olarak girdiği evde, ailenin ve Tuncay’ın gerçeğiyle çarpışınca tuzla buz olmuştur. Büyük aşkla evlendiğini sanırken bir proje evliliğinin parçası olduğunu ve o evde, yalnızca ve yalnızca bir erkek çocuk doğurursa itibar göreceğini anlar. Tuncay’ın onu sürekli aldatması da cabasıdır.

Derya Beşerler 1985 yılında İzmir’de doğdu. İzmir Özel Tevfik Fikret Lisesi’nden mezun oldu. Yeditepe Üniversitesi Sinema – TV bölümünü burslu tamamladıktan sonra, ilk stajını Canım Ailem dizisinde yaptı. Burada hem reji, hem de oyunculuk yapan oyuncu daha sonra çeşitli reklam ve filmlerde reji ve oyunculuğu aynı anda sürdürdü. 2013 yılında Aşk Emek İster dizisi ile oyunculuk kariyerine tam anlamıyla geçiş yapan oyuncu, alanında uzman oyuncu koçları ve atölyelere katılarak kendini bu alanda geliştirdi. “Kısa Bir Ara” programıyla sunuculuk alnında da kendini ispatlayan oyuncu günümüzde çeşitli film, dizi ve projelerde yer almaya devam etmektedir.

 

 

Pools Plus Cyprus


Kaynak: MyNet/CNN

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu