Sinema/Dizi/TV

EGO dizisi bir kaç hafta içinde sürpriz bir gelişmeyle gündemde! Yargı’ya rakip oldu!

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Pazar akşamları ekrana 5 dizi geliyor. Özellikle Kanal D’nin Yargı ve TRT1’in Teşkilat dizileri, kemik bir izleyici kitlesine sahip. Ancak zaman zaman kan kaybı yaşıyorlar!

Bu iki dizi arasında süren reyting mücadelesinde zirve ara ara yer değiştiriyor! Bu hafta üç kategoride de Teşkilat 1. sıradayken, Yargı 2. sıradaydı. Zaman zaman Yargı’nın öne geçtiği Pazar akşamlarının yeni dizileri olan Güzel Günler, EGO ve Başım Belada da yine ilk 10 tablosunda yer almak için mücadelelerini sürdürüyorlar.

Fox TV’nin ‘Erkeğe Güven Olmaz’ (EGO) dizisinin giderek izleyicinin dikkatini çektiği ve daha çok izleyici kitlesine ulaştığı reytinglerinden de görülüyor. Alperen Duymaz ve Melisa Aslı Pamuk’un başrolünde yer aldığı dizi, konusu itibariyle de sosyal medyanın gündeminden düşmüyor! Dizinin reytinglerde de Total’de 6., AB’de 3. ve ABC1 kategorisinde 4. sırada olması, kanalın da yapımcının da izleyicinin de yüzünü güldüren umut veren bir durum.

Dizinin aynı zamanda bir kaç haftalık süre içinde sosyal medyada konuşulma oranlarındaki hızlı artış dikkatlerden kaçmıyor! Adba.tv’nin düzenli olarak günlük ileti sayılarından oluşturduğu ‘sosyal reyting’ tablosunda EGO dizisinin 3 hafta içinde nasıl bir çıkış yakaladığı görülebilir.

5 Mart tarihli tabloda Yargı 1., Teşkilat 2. sırada yer alırken EGO dizisi de 3. sıradaydı. İleti sayısı ise 8 bin 500 olarak görünüyordu.

EGO dizisi bir kaç hafta içinde sürpriz bir gelişmeyle gündemde! Yargı'ya rakip oldu! 10

12 Mart tarihli tabloda ise EGO’nun sosyal medyadan gelen ileti sayılarının arttığı ve Yargı’nın ardından 2. sıraya yükseldiği görülüyor. Reytingin birincisi Teşkilat’ın önüne geçen EGO dizisi, asıl çıkışını ise 19 Mart tarihli bölümüyle yaptı!

EGO dizisi bir kaç hafta içinde sürpriz bir gelişmeyle gündemde! Yargı'ya rakip oldu! 11

Yargı dizisi, günü 26 bin 700 ileti ile bitirirken EGO dizisi de hemen arkasından ikinci sırayı aldı! Bir önceki hafta da 2. sırada olan dizi ile ilgili şaşırtıcı durum ise gelen ileti sayılarının ani artışıydı! Bu kez 20 bin 600 ileti alarak, Yargı dizisine sosyal medyada adeta kafa tutan bir oranla dişli bir rakip olduğunu ortaya koyuyor!

EGO dizisinin bu istikrarlı çıkışı bu hafta da devam eder mi bekleyip göreceğiz ancak dizinin giderek konuşulma oranlarını arttırması, gündemde daha çok yer alması, bakalım reytinglerine de yansıyacak mı?

ŞUNLAR DA HOŞUNUZA GİDEBİLİR

 

Pools Plus Cyprus


Kaynak Link: Beyazperde/TelevizyonGazetesi

Bu Haber ACM Cyprus Yeni Teknolojiler Çalışması Kapsamında, OpenAI – ChatGPT Tarafından Sizin İçin (Türkçe veya İngilizce) Yeniden Yazıldı. Okumak İçin Sayfaya Devam Edin.

Yapay Zeka Yorumluyor

EGO dizisi, son dönemde özellikle Türkiye’de izleyiciler tarafından oldukça sevilen bir yapıt haline geldi. Dizinin heyecan dolu hikayesi, karakterlerin derinlikli kişilikleri ve mükemmel oyunculuk performansları sayesinde Türkiye’nin en çok konuşulan dizileri arasında yer aldı. Ancak son birkaç haftadır, EGO dizisi bir sürpriz gelişme ile daha da gündeme oturdu: Yargı’ya rakip oldu!

Yargı dizisi hem Türkiye’de hem de dünya genelinde oldukça ilgi görmüştü. Dizinin konusu, oyunculuk performansları ve ilginç senaryosu sayesinde Türkiye’nin en çok izlenen yapımları arasındaydı. Ancak EGO dizisi, son haftalarda aldığı kararlarla ve gelişmelerle Yargı dizisine rakip olacak gibi görünüyor.

EGO dizisi, son bölümleriyle birlikte önemli bir karar aldı ve Yargı dizisine beklemediği bir hamle yaparak rekabet ortamını kızıştırmış oldu. Dizi, son bölümlerinde Yargı dizisindeki kışkırtıcı konuları da ele almaya başladı ve bu da izleyiciler arasında oldukça büyük bir heyecan yarattı.

Dizinin son bölümlerinde, Yargı dizisinde de yer alan bir dava konusu ele alındı ve günümüzde toplumda çokça konuşulan bir konu olan kadına şiddet ile mücadele edildi. Bu konunun yanı sıra, EGO dizisi kadın hakları ve eşitlik konularına da değindi ve bunun sonucunda izleyiciler arasında büyük bir ilgi uyandırdı.

Yargı dizisi gibi, EGO dizisi de güçlü bir karakter kadrosuna sahip. Dizide, genç bir avukat olan Can (Barış Arduç) ile yargı sistemi içinde olan bürokrasinin zirvesinde olan Avukat Ayşe (Damla Colbay) arasındaki çekişmeler ve işbirliği, izleyiciler arasında merakla takip ediliyor. Dizide ayrıca usta oyuncular Cengiz Bozkurt, Yılmaz Gruda ve Uraz Kaygılaroğlu gibi isimler de yer alıyor.

Sonuç olarak, EGO dizisi son dönemde elde ettiği başarı ile Yargı dizisi ile rekabet ortamını kızıştırmış oldu. İki dizinin de benzer bir şekilde toplumsal konulara ve adalet sistemine odaklanması, izleyiciler arasındaki ilgiyi daha da arttırıyor. Bu rekabetin sonucunda, Türkiye’deki dizi sektörü daha da canlanabilir ve izleyiciler daha kaliteli yapımlarla karşılaşabilirler.

ACM Cyprus

Yapay Zeka Teknolojisiyle Geleceği Yeniden Şekillendirebilmek İçin Yorumlarınızı Bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu