Magazin

Emekli maaşları ve ikramiyeleri: bayramdan önce mi yatacak? Emekli bayram ikramiyeleri ne zaman yatacak?

Emekli maaşları ve ikramiyeleri: bayramdan önce mi yatacak Emekli bayram ikramiyeleri ne zaman yatacak
expand

KAYNAKCnnturk.com

Emekli maaşları bayramdan önce yatar mı sorusu gündemde. Haziran ayının yaklaşmasıyla milyonlarca emekli aylıklarının bayramdan önce yatıp yatmayacağını araştırıyor. Her ayın belirli günlerinde yatan emekli maaşlarının bayramda hangi tarihlerde ödeneceği sorgulanıyor. Kurban bayramının arefesi 15 Haziran gününe denk geldiği için emeklilerde bayram ödemelerinin erkenden yapılacağı görüşü hakim. Peki ama bayram ikramiyesi ve emekli maaşları önceden mi yatacak? Resmi açıklama geldi mi?

 

Kurban Bayramı’na kısa bir süre kalırken emekli maaşlarının erken yatıp yatmayacağı sorgulanıyor. Bayram tatilinin 15 Haziran itibariyle başması maaş konusunu da gündeme getirdi. Geçen bayram maaşlar her zaman yatırıldığı tarihte yatırılmıştı.

Arefe gününün Cumartesi gününe denk gelmesi sebebiyle maaşların bir önceki hafta yatırılması bekleniyor. Konuyla ilgili resmi açıklama geldikçe haberimizde yer alacak.Emekli bayram ikramiyelerine yüzde 50 oranında zam yapılmış ve ikramiye ödemeleri 3 bin liraya yükselmişti. Emekliler, Ramazan ve Kurban Bayramı olmak üzere yılda 2 defa ikramiye ödemesi alıyor.
 

Kaynak

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu