Türkiye

Emekli Polis-Cinayet Dedektifi Savaş Kurtbaba: 15:15 Sonrası Hikaye, Narin Olayını Islak Mendil Çözdü

 

Hostinger Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde kaybolan Narin Güran’dan acı haber geldi. 21 Ağustos’tan beri aranan genç kızın cansız bedeni bulundu. Cinayeti CNN TÜRK’te değerlendiren Emekli Polis-Cinayet Dedektifi Savaş Kurtbaba, “Ailenin 15:15’ten sonraki açıklamalarının hikaye, kolluğu oyalamak ve saklamak için verilen ifadeler olduğunu düşünüyorum. Benzinlikte o 3 tane ıslak mendilin alınması olayı çözdü” dedi.

Emekli polis Kurtbaba, olayın detayları hakkında da bilgi vererek, cinayetin nasıl işlendiği konusunda ipuçları verdi. Güran’ın cansız bedeni, ailesi tarafından 20 gün sonra kayıp başvurusunda bulunulmasının ardından bulundu. Kurtbaba, olayla ilgili olarak şüphelerini dile getirirken, ailenin de olaya karışmış olabileceğini iddia etti.

Bu acı olay, Diyarbakır’da büyük üzüntü yarattı. Güran’ın yakınları ve sevenleri, yaşanan bu trajedi karşısında derin bir üzüntü içinde. Emniyet güçleri, olayın aydınlatılması için çalışmalarını sürdürürken, toplumda da geniş yankı uyandırdı. Güran’ın ölümü, cinayetin çözülmesi ve sorumluların cezalandırılması için adaletin sağlanmasını talep edenler, olayın takipçisi olacaklarını belirtti.
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu